Domovská stránka > J > Jak Nahrat Soubor Na Google Disk?

Jak nahrat soubor na Google disk?

soubornahrát

Přetažení souborů na Disk Google

  1. Na počítači přejděte na adresu drive.google.com.
  2. Otevřete nebo vytvořte složku.
  3. Soubory a složky můžete nahrát tak, že je přetáhnete do složky na Disk Google.

Přečtěte si více

Jak dlouhé video lze poslat přes Messenger?

Facebook Messenger: 25 MB. Signálu: 300 KB. Google Hangouts: 200 MB. Svár: 8 MB. Tak jak velke video lze poslat přes messenger? Facebook Messenger je aktuálně nejpoužívanější aplikace pro komunikaci na světě. Je ale také známá pro velkou kompresi zasílaných fotografií a hlavně videa. Na to se Facebook zaměřil v nejnovější aktualizaci – nově lze zasílat videa až v HD rozlišení (tedy 720p). Messenger si nově také poradí s 360° fotkami.

Tak jak velký soubor lze poslat emailem outlook?

Pro internetový e-mailový účet. například Outlook.com nebo Gmail, je limit velikosti souboru 20 megabajtů (MB) a u účtů Exchange (firemní e-mail) je výchozí kombinovaný limit velikosti souboru 10 MB. Jak poslat větší video? MEGA. Můžete si také nainstalovat desktopovou aplikaci MEGA Sync, jež je k dispozici pro Windows, macOS a Linux, na mobilních zařízeních pak lze použít programy pro Android a iOS. K odeslání souboru do cloudu stačí klepnutí pravým tlačítkem myši a volba Upload to MEGA.

Tak jak můžete postupovat pokud chcete odeslat velké množství dat?

Pomocí služby Úschovna můžete zdarma a bez registrace poslat zásilku velkou až 25 GB. Zadáte e-mailové adresy příjemců (může jich být až 30), přiložíte soubor a po jeho načtení dáte odeslat. Příjemcům (a taky i Vám) přijde e-mail s odkazem ke stažení zásilky. Jak pracovat s úschovnou? Přes webové rozhraní www.uschovna.cz je možné ukládat jednotlivé soubory, složky pouze v komprimované podobě (zip). Je možné také označit všechny soubory, které chcete poslat, a jednoduše je přetáhnout do Úschovny. Příjemci se pak zobrazí v komprimované podobě.

Jak poslat velký soubor?

Řešení pro posílání velkých souborů

cz, LeteckáPošta.cz, Edisk.cz, Filesender.com, Wetransfer.com atd. Většinou jsou si velmi podobné – nabízejí možnost nahrát soubor(y) o nějaké maximální kapacitě (gigabajty až desítky gigabajtů), vytvořit speciální odkaz pro jejich stažení nebo ho rovnou poslat příjemci na e-mail.
Jak poslat ZIP soubor? Klikněte pravým tlačítkem myši prezentace a vyberte Odeslat > (ZIP) zkomprimovanou složku. Windows vytvoří nový soubor zip a zobrazí se stejným názvem jako soubor PowerPoint. Komprimovaná soubor odešlete určeného příjemce, který můžete pak rozbalte soubor tak, že na ni kliknete.

Může se také zeptat, jak posilat fotky?

Možnosti odesílání / sdílení fotek z mobilu

Messenger, WhatsApp, Google Hangouts…a samozřejmě velká spousta dalších chatovacích nástrojů umožňuje posílat fotky a videa přímo ve svém prostředí. Jednotlivci či celé skupině příjemců přes ně jde velmi rychle a jednoduše odeslat snímek nebo snímky na pár kliknutí.

By Biagi

Jak odeslat textovou zprávu iPhone? :: Jak pracovat s úschovnou?
Užitečné odkazy