Domovská stránka > J > Jak Natočit Rozhovor?

Jak natočit rozhovor?

rozhovor

Několik tipů, jak vytvořit jeden z nejlepších video-rozhovorů.

  1. Ujistěte se, že veškerá technika1 funguje.
  2. Vytvořte vizuálně působivou scénu.
  3. Výběr oblečení nechť je uvážlivý.
  4. Udržujte oční kontakt.
  5. Zabírejte sebe.
  6. Zabírejte vaše hosta.
  7. Konečně můžeme nahrávat.

Přečtěte si více

Jak natáčet s Gimbalem?

Režimy, aneb to nejdůležitější:

  1. PF (Pan Follow) - výchozí, drží vodorovnou pozici, můžete ale pomocí joysticku naklánět nahoru a dolů
  2. L (Lock) - zamknutá pozice, takže při pohybu se foťák natáčí tak, aby stále sledoval "hlavní objekt", můžete ale pomocí joysticku otáčet doleva/doprava o 360 stupňů
Jak zacit video? Je dobré se nejdřív zamyslet nad tím, co vůbec chceš točit. Za mě je ale nejlepší - ať chceš točit cokoliv - je začít si točit doma povídací videa. Ať už budeš natáčet závody koní, potápět se, nebo točit galerie a architekturu, tak si jednou budeš muset doma zapnout kameru a doříct, co jsi nestihla nebo zapomněla.

Jak na Vlogy?

Vymyslet něco originálního je ještě složitější, ale lze to. Proto doporučuji si sednout k počítači či vzít do ruky tužku a papír a detailně vymyslet, o čem by vaše vlogy měly být. Zkuste u toho využít vaše přednosti, zkušenosti a znalosti. Točte videa o tom, v čem jste nejlepší a co vás baví. Lidé se také ptají, jaký objektiv na natáčení videa? Vůbec největší zájem je mezi zákazníky v současnosti o Canon EF-S 24mm f/2,8 STM, který si můžete pořídit za 4 019 Kč vč. DPH. Pokud vás zajímají spíše nejlepší objektivy pro video z hlediska hodnocení uživatelů, tak se podívejte do kategorie objektivy pro video recenze a testy.

Co potřebuji k natáčení?

Ať už plánujete tvořit jakýkoliv typ videí na kteroukoliv platformu, budete potřebovat alespoň základní vybavení: fotoaparát nebo kameru, mikrofon, světla, stativ a možná i gimbal. Jak natočit hezké video? VIDEO: Jak natočit domácí video

  1. Myslete na diváka.
  2. Udržte kameru v klidu.
  3. Zoomujte s rozumem.
  4. Nejdříve komponujte, poté nahrávejte.
  5. Nekonečné švenky kolem dokola.
  6. Pozor na vodováhu a horizonty.
  7. Nechte pohybovat objekty, nikoli obraz.
  8. Střídejte celky, polocelky, detaily.

Když to vezmeme v úvahu, jak nahrát obraz na monitoru?

Nahrávání obrazovky iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. V iOS 14 nebo novějším přejděte do Nastavení > Ovládací centrum a pak klepněte na tlačítko Přidat vedle záznamu obrazovky.
  2. Otevřete Ovládací centrum na iPhonu, iPodu touch nebo na iPadu.
  3. Stiskněte a podržte šedé tlačítko nahrávání
Jak nahrát Online rozhovor? Skype a Skype Business

Pro nahrávání Skype hovorů klikněte v průběhu hovoru na tři tečky v rohu aplikace. Zde zvolte funkci „Zahájit nahrávání“ (Start recording). Po skončení hovoru se záznam s odkazem ke stažení objeví v chatu.

Jak se točí videoklip?

Část klipu byste měli točit na stativu. Roztřesené záběry vypadají neprofesionálně a odvádí pozornost od děje. Jindy bude dobré použít ruční steady-kameru, díky které natočíte dynamičtější záběry. Pokud máte dost lidí a dostatečný rozpočet, natáčejte scény z více úhlů, abyste je později mohli zajímavě sestříhat.

By Martynne

Jak na internet email? :: Jak sestavit online kurz?
Užitečné odkazy