Domovská stránka > J > Jak Používat Whatsapp Na Pc Bez Telefonu?

Jak používat WhatsApp na PC bez telefonu?

V prohlížeči otevřete adresu web.whatsapp.com. Zobrazí se vám stránka s QR kódem, který bude nutné načíst v mobilní aplikaci. Otevřete aplikaci WhatsApp na mobilu. Klikněte na trojici teček v pravém horním rohu a vyberte položku „WhatsApp Web“.

Přečtěte si více

A další otázka, jak se pripojit na whatsapp?

Z internetového obchodu Google Play si do svého chytrého telefonu stáhněte aplikaci WhatsApp Messenger. Po stažení klikněte na ikonku aplikace, spustíte tak instalaci WhatsAppu. Při instalaci uveďte své telefonní číslo. Také, co je whatsapp web? Aplikace WhatsApp Web a WhatsApp pro počítač jsou počítačovým rozšířením účtu WhatsApp na vašem telefonu. Odeslané a přijaté zprávy jsou mezi telefonem a počítačem zcela synchronizovány a všechny vaše zprávy se tak budou zobrazovat na obou zařízeních.

Jak dostat fotky z WhatsApp do PC?

Jak z aplikace WhatsApp uložit fotky a videa

První možnost je ta, že si mobil propojíte s počítačem a fotky můžete poslat přes bluetooth, najdete v telefonu složku WhatsApp/Media a zde v adresáři WhatsApp Images jsou všechny fotky a videa. Ty už stačí pomocí Průzkumníku překopírovat.
Jak volat z PC WhatsApp? Chcete-li v aplikaci WhatsApp pro počítač zahájit nebo přijmout hlasový hovor, budete potřebovat:

  1. výstupní zvukové zařízení a mikrofon (pro hlasové hovory a videohovory),
  2. kameru (pro videohovory),
  3. povolit aplikaci WhatsApp přístup k mikrofonu a kameře počítače.

Jak zálohovat WhatsApp do PC?

Otevřete WhatsApp > klepněte na Více možností > Nastavení > Chaty > Záloha chatů > ZÁLOHOVAT. Může se také zeptat, jak se odhlásit z whatsapp? WhatsAppWhatsAppodhlásit

Odhlášení

  1. Otevřete WhatsApp na telefonu.
  2. Klepněte na zařízení.
  3. Klepněte na ODHLÁSIT.

Můžete se také zeptat, jak zmenit pismo na whatsapp?

Jak změnit velikost písma

  1. Otevřete WhatsApp.
  2. Klepněte na Více možností .
  3. Klepnětě na Nastavení > Chaty > Velikost písma.
  4. Můžete si vybrat Malé, Střední nebo Velké písmo.
Jak si aktualizovat WhatsApp? Android. Vyhledejte aplikaci WhatsApp Messenger v obchodě Google Play a následně klepněte na Aktualizovat.

Jak se dostat na WhatsApp druhemu?

Stačí, když budete mít pár desítek vteřin telefon své oběti. Na svém telefonu si budete chtít založit nový WhatsApp účet a místo svého čísla zadáte cizí telefonní číslo, tedy číslo oběti. Poté již jen stačí zvolit ověření přes telefonní hovor, který nadiktuje pin.

By Berman Chatten

Jak zapojit sluchátka a reproduktory? :: Jak pouzivat Canva?
Užitečné odkazy