Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Whatsapp Bez Google Play?

Jak stáhnout WhatsApp bez Google Play?

Pokud stále postrádáte vaši oblíbenou aplikaci, využít můžete alternativní řešení v podobě stahování pomocí různých knihoven jako je APKPure, Petal Search nebo MoreApps. Tímto způsobem se vám do telefonu podaří nainstalovat například Whatsapp, Twitter, LinkedIn, Spotify, Waze či IDOS.

Přečtěte si více

Také, jak si vypnout whatsapp?

Dobrý den,najedete na app whatsapp a tlačítkem na ukončení hovoru (vypnout)zmáčkenete a vyjede Vám zavřít aplikaci a pod tím ano ne. Jak prenest WhatsApp do noveho telefonu? Obnovení zálohy na novém zařízení probíhá následovně:

  1. Připojte na novém zařízení váš Google účet.
  2. Nainstalujte a otevřete WhatsApp na novém zařízení.
  3. Ověřte své telefonní číslo.
  4. Bude vám nabídnuta možnost obnovení z Disku Google, zde klikněte na možnost „Obnovit“.
  5. Potvrďte a dojde k obnovení zpráv.

Kdo vidí stav na WhatsApp?

Kdo se díval na váš WhatsApp není možné nijak zjistit. Zopakujme si to, není to možné zjistit. Jediné co je možné zjistit je, kdo viděl váš stav (status) – měli byste navíc vědět, že viditelnost vaší stavové informace je možné (a velmi vhodné) omezit. Podle toho, jak skrýt stav na whatsapp? Nejprve spusťte aplikaci WhatsApp. V případě Androidu klepněte na ikonu Nastavení (tři tečky) v horní části. Nyní vyberte možnost Účet – Soukromí – Naposledy viděn a nastavte možnost na Nikdo.

Když to vezmeme v úvahu, co znamená na whatsapp online?

Pokud je některý z kontaktů online, znamená to, že má WhatsApp na svém zařízení spuštěný na popředí a je připojen k internetu. Nemusí to však nutně znamenat, že si přečetl vaše zprávy. Funkce Naposledy označuje, kdy daný kontakt WhatsApp naposledy použil. Můžete se také zeptat, jak otevrit whatsapp na pc? Stačí otevřít internetový prohlížeč a přejít na webovou stránku https://web.whatsapp.com. Při prvním spuštění se vám na této stránce objeví pouze QR kód a budete tento nástroj muset spárovat se svým chytrým telefonem.

Jak napsat na WhatsApp z PC?

Jakmile máte funkční aplikaci v telefonu a ověřené mobilní číslo, přejděte na PC na stránku WhatsApp pro Web. V pravém horním rohu se objeví QR kód, který je třeba oskenovat telefonem – otevřete WhatsApp a klikněte na Menu (tři tečky v pravém dolním rohu) a dále na WhatsApp Web a kliknout na přidat zařízení/symbol +. Jak obnovit data ze zálohy WhatsApp? Aplikaci WhatsApp můžete nastavit tak, aby se data zálohovala na Disk Google. Jak zálohovat a obnovit zprávy, zjistíte v centru nápovědy služby WhatsApp. Zálohy nezabírají místo na úložišti Disku Google pro osobní účet Google. Pomocí zálohy můžete obnovit zprávy a přílohy do aplikace WhatsApp.

Jak přečíst odstraněnou zprávu WhatsApp?

Chcete -li si smazanou zprávu WhatsApp přečíst, otevřete oznámení a klepněte na kartu „ZJIŠTĚNO“. Odtud můžete smazanou zprávu přečíst i poté, co ji odstranil odesílatel.

By Camel Wafula

Jak nainstalovat zoom do notebooku? :: Jak se prihlasit k WhatsApp?
Užitečné odkazy