Domovská stránka > J > Jak Pouzivat Iphone Bez Touch Id?

Jak pouzivat iPhone bez Touch ID?

Aktivace Assistive Touch

Jděte do Nastavení → Zpřístupnění → Dotyk → Assistive touch a zapněte pomocí přepínače. Za předpokladu, že budete Assistive Touch používat pouze jako náhradu za Home button, lze nastavit, že po jednom klepnutí se virtuálně stiskne domovské tlačítko.

Přečtěte si více

Co delat kdyz na iPhonu nejde tlacitko?

V případě, že jste se ocitli v situaci, kdy vám na iPhonu přestalo z ničeho nic, anebo právě po opravě, fungovat Touch ID, tak je nutné aktivovat funkci s názvem Assistive Touch, která tlačítko plochy přidá přímo na displej. Co delat kdyz nejde Home Button? Pokud Vám nefunguje home button, můžete si v nastavení aktivovat softwarovou verzi tohoto tlačítka, která se bude zobrazovat na displeji. Toto softwarové tlačítko se nazývá Assistive touch a naleznete jej: Nastavení → Zpřístupnění → Assistive Touch.

Lidé se také ptají, proč mi nejde otisk prstu?

Klikněte pravým tlačítkem myši na ikonu Windows a vyberte na možnost Správce zařízení > Biometrická zařízení. Zkontrolujte, zda se vedle ovladače otisku prstu v nabídce Biometrická zařízení nezobrazuje žlutý vykřičník. Pokud ne, můžete nyní zaznamenat svůj otisk prstu a přihlásit se pomocí otisku prstu do systému. Jak vymenit Touch ID? Proces je tedy takový, že starý displej vymontujete, Touch ID z něj přesunete do nového displeje, a nový displej, s původním Touch ID, namontujete zpět. Jen v tomto případě vám bude Touch ID fungovat. Takto to ale funguje jen do iPhonu 6s.

Jak otevrit iPhone bez tlacitka?

Jak Assistive Touch zapnout

První nejzákladnější se nachází v Nastavení > Obecné > Zpřístupnění > AssistiveTouch > Zapnout. Druhou možností je vyvolání přes Siri. Stačí ji pouze říct „Turn on AssistiveTouch“.
Jak obejít otisk prstu iPhone? Pomocí zapalovače rozehřejete tyčinku do tavné pistole a rozehřátý konec otřete o alobal. Poté stačí přiložit do lepidla na alobalu otisknout svůj prst, přičemž lepidlo musíte nechat trochu vychladnout, abyste se nespálili a celý proces opakovat několikrát pro případ, že by se vám vzorek nepovedl.

Jak odemknout iPhone bez otisků?

Pokud používáte kryt nebo chránič displeje, ujistěte se, že nezakrývá snímač Touch ID ani kovový rámeček kolem něj. Přejděte do Nastavení > Touch ID a kódový zámek a podívejte se, jestli máte zapnuté volby Odemknutí iPhonu a iTunes a App Store a jestli máte přidaný alespoň jeden otisk. Zkuste zaregistrovat jiný prst. Jak nastavit iPhone kdyz nejde Home Button? Naštěstí iOS obsahuje funkci, která nahrazuje tlačítko Home a další hardwarová tlačítka. Otevřete Nastavení > Obecné > Zpřístupnění a zapněte funkci Assistive Touch. Na obrazovce se objeví poloprůhledná ikona, kterou lze libovolně přesunout, podobně jako „chat heads“ v aplikaci Facebook.

Jak ovladat iPhone bez home buttonu?

Používání funkce AssistiveTouch na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Přejděte do Nastavení > Zpřístupnění > Touch a výběrem AssistiveTouch tuto funkci zapněte.
  2. Řekněte „Hey Siri“ a pak „Zapni AssistiveTouch. “
  3. Přejděte do Nastavení > Zpřístupnění > Zkratka zpřístupnění a zapněte AssistiveTouch.

By Burtie Lueckenotte

Jak nastavit druhou SIM kartu? :: Proč je Google černý?
Užitečné odkazy