Domovská stránka > J > Jak Používat Whatsapp Na Dvou Telefonech?

Jak používat WhatsApp na dvou telefonech?

Jak používat Whatsapp Web?

  1. Na obrazovce se musí objevit QR kód.
  2. Na telefonu, ve kterém máte nainstalovanou a registrovanou aplikaci WhatsApp, v nabídce vyberte WhatsApp Web a naskenujte QR kód na obrazovce druhého zařízení.
  3. To je vše, nyní budete mít na obrazovce webovou verzi WhatsApp.

Přečtěte si více

Podle toho, kdo vidí stav na whatsapp?

Kdo se díval na váš WhatsApp není možné nijak zjistit. Zopakujme si to, není to možné zjistit. Jediné co je možné zjistit je, kdo viděl váš stav (status) – měli byste navíc vědět, že viditelnost vaší stavové informace je možné (a velmi vhodné) omezit. Co dát na stav? ikonu fotoaparátu nebo na Můj stav, chcete-li pořídit fotografii, nahrát video či GIF, nebo zvolit existující video či GIF z galerie telefonu. Fotografie, videa a animace GIF můžete různě upravovat nebo k nim přidávat popisky.

Kdy končí WhatsApp?

Konec podpory WhatsApp aplikace – listopad 2021. Jak přenést aplikace na nový telefon? V případě, že používáte synchronizaci s Googlem, se stačí na novém telefonu přihlásit stejným uživatelským jménem a heslem. Během prvního spuštění vám pak bude nabídnuta možnost přenosu dat ze starého telefonu, a to buď z cloudu (tj. z vytvořené zálohy), nebo přes bezdrátovou síť (tj. přímo ze starého mobilu).

Jak přesunout aplikace do nového telefonu?

Nyní ale musíte vzít do ruky váš starý androidový telefon a nainstalovat aplikaci, kterou v Google Play najdete pod jménem Move to iOS. Nyní projdete krátkou rozpravou na obou telefonech, přepíšete unikátní 12místný kód, pak zvolíte, co všechno chcete přenést, a voilà – máte hotovo. Můžete se také zeptat, jak přenést data do nového telefonu? Přechod na nové zařízení Android

  1. Přihlaste se pomocí svého účtu Google. Pokud chcete ověřit, zda máte účet Google, zadejte svou e-mailovou adresu. Pokud účet Google nemáte, vytvořte si ho.
  2. Zálohujte si data. Jak zálohovat data.
  3. Zkontrolujte, zda máte k dispozici Wi-Fi.

Jak vypnout online stav na WhatsApp?

V pravé liště, kde se vám zobrazují přátelé, kteří jsou právě online, klikněte na ozubené kolečko "Možnosti". Zvolte "Vypnout aktivní stav" a vyberte si, jestli budete neviditelní pro všechny přátele nebo jen pro konkrétní osoby. Jak změnit Profilovku na WhatsApp? Jak upravit svůj profil

  1. Otevřete aplikaci WhatsApp > klepněte na ikonu Více možností > Nastavení.
  2. Klepněte na ikonu profilové fotografie.
  3. Vyberte stávající fotografii z Galerie nebo klepněte na ikonu Fotoaparátu a pořiďte novou fotografii.

Jak nastavit soukromí na WhatsApp?

Chcete-li nastavení soukromí změnit:

  1. Klepněte na Stav. Android: Klepněte na ikonu Více možností > Soukromí stavu. iPhone: Klepněte na Soukromí.
  2. Vyberte jednu z následujících možností: Moje kontakty: Vaše aktualizace stavu se budou zobrazovat všem vašim kontaktům.

By Brandenburg Gruba

Jak napsat automatickou odpověd? :: Jak si založit WhatsApp?
Užitečné odkazy