Domovská stránka > J > Jak Prenest Whatsapp Do Noveho Telefonu?

Jak prenest WhatsApp do noveho telefonu?

Obnovení zálohy na novém zařízení probíhá následovně:

  1. Připojte na novém zařízení váš Google účet.
  2. Nainstalujte a otevřete WhatsApp na novém zařízení.
  3. Ověřte své telefonní číslo.
  4. Bude vám nabídnuta možnost obnovení z Disku Google, zde klikněte na možnost „Obnovit“.
  5. Potvrďte a dojde k obnovení zpráv.

Přečtěte si více

Jak se dostat na WhatsApp druhemu?

Stačí, když budete mít pár desítek vteřin telefon své oběti. Na svém telefonu si budete chtít založit nový WhatsApp účet a místo svého čísla zadáte cizí telefonní číslo, tedy číslo oběti. Poté již jen stačí zvolit ověření přes telefonní hovor, který nadiktuje pin. Jak ovládat WhatsApp? Vyberte si konkrétní konverzaci a přes tlačítko plus zvolte možnost Poloha a zde pak dejte Sdílet aktuální polohu. WhatsApp v tu chvíli vezme informaci z telefonu, který dobře ví pomocí GPS, ale i mobilní sítí, kde se přesně nachází, a průběžně tuto informaci posílá na vybraný kontakt.

Může se také zeptat, jak zmenit uloziste whatsapp?

Přejděte do Nastavení aplikace WhatsApp. Klepněte na Úložiště a data > Správa úložiště. Klepněte na Mnohokrát přeposláno, Větší než 5 MB nebo si zvolte konkrétní chat. Klepnutím na ikonu řazení položek můžete média seřadit podle Nejnovějších, Nejstarších, nebo Největších. Jak vypnout aktivní stav na WhatsApp? Nejprve spusťte aplikaci WhatsApp. V případě Androidu klepněte na ikonu Nastavení (tři tečky) v horní části. Nyní vyberte možnost Účet – Soukromí – Naposledy viděn a nastavte možnost na Nikdo.

Tak jak nainstalovat whatsapp do notebooku?

Chcete-li si aplikaci WhatsApp pro počítač nainstalovat, stáhněte ji v Microsoft Storu, v App Storu společnosti Apple nebo na webových stránkách společnosti WhatsApp. Aplikace WhatsApp pro počítač bude fungovat pouze na počítačích, které mají jeden z následujících operačních systémů: Windows 8.1 a novější Jak obnovit zprávy z WhatsApp? Jak obnovit historii chatů

  1. Nejprve ověřte, že záloha na iCloudu existuje. Otevřete WhatsApp > Nastavení > Chaty > Záloha chatů.
  2. Pokud vidíte, kdy byla vytvořena poslední záloha, odstraňte a znovu nainstalujte WhatsApp.
  3. Po ověření svého telefonního čísla se držte pokynů aplikace k obnovení historie chatů.

Co je lepší Viber nebo WhatsApp?

Pokud bychom ovšem měli prostředí porovnat s aplikací WhatsApp, dojdeme k závěru, že Viber na nás působí lehce složitějším dojmem, což může být překážkou především pro začínající uživatele. Jedná se však o čistě subjektivní pocit, neboť vzhled je vždy otázkou vkusu. Jak instalovat aplikace bez Google Play? Petal Search: Vyhledejte aplikaci přímo z mobilní lišty

aplikaci Messenger, napíše její název do vyhledávacího pole v telefonu a je mu obratem nabídnut odkaz na přímé stažení a instalaci. Milým překvapením je dostupnost jakékoliv Android aplikace a také fakt, že pro instalaci aplikací není potřeba registrace.

Můžete se také zeptat, jak stáhnout aplikaci bez google play?

Existuje několik stránek, ze kterých se dají stahovat APK soubory bezpečně – APKMirror, GetJAR a APKPure. Pokud nevíte, co přesně děláte a nejste si jistí, tak bychom se jiných zdrojů mimo Google Play vyhnuli. K dispozici jsou i alternativní obchody s aplikacemi, které si můžete do telefonu nainstalovat.

By Bremser

Co je What's Up aplikace? :: Jak nainstalovat WhatsApp na Android?
Užitečné odkazy