Domovská stránka > J > Jak Zapojit Sluchátka A Reproduktory?

Jak zapojit sluchátka a reproduktory?

Re: Zapojení sluchátek i s reproduktory

V nastavení zvukové karty máš nastavení prostorového zvuku. Pokud zvolíš režim "kvadrofonní" (to je u mě, u tebe to může být nazvané jinak), tak můžeš zapojit do zeleného výstupu sluchátka a do černého reprobedny, a bude to hrát oboji.

Přečtěte si více

A další otázka, jak nastavit zvuk do sluchátek?

Klepněte pravým tlačítkem na ikonu reproduktoru v pravém dolním rohu plochy. Poté vyberte možnost Otevření Nastavení zvuku. Z rozevírací nabídky vyberte možnost Vyberte si výstupní zařízení a vyberte si vaše sluchátka. Pokud kliknete na test přehrávání zvuku, uvidíte, jak se pohybují úrovně hlasitostí. Jak připojit sluchátka s mikrofonem? Vložte sluchátka do USB portu bez instalace, Windows si ovladač nainstaluje automaticky. U sluchátek s koncovkou „audio jack“ není třeba instalovat ovladače. Vložte sluchátka přímo do audio vstupu PC.

Jak připojit sluchátka k TV bez sluchátkového výstupů?

Chybějící konektor nové televizory nahrazují bezdrátovým připojením Bluetooth, ke kterému lze připojit libovolná Bluetooth sluchátka - od jednoduchých „špuntových“ po velké modely s aktivním potlačením okolního hluku. Když to vezmeme v úvahu, jak pustit zvuk z reproduktoru i sluchátek současně? Stiskněte tlačítko HOME a potom vyberte položky [Nastavení] — [Zobrazení a zvuk] — [Audio výstup] — [Výstup pro sluchátka nebo reproduktor] — [Vyp]. Zvuk bude přenášen do zařízení připojeného ke konektoru sluchátek a také do reproduktorů televizoru.

Jak nastavit výstup zvuku?

Vyberte možnost HDMI ARC; tím automaticky aktivujete funkci SIMPLINK. Je-li funkce SIMPLINK vypnutá, vrátí se nastavení výstupního reproduktoru automaticky k výchozímu nastavení pro přerušený audio výstup. Můžete nastavit možnosti Výstup digitálního zvuku (Auto / Procházet / PCM) a eARC (Zap. / Vypnuto). Tak co dělat když mi nejde zvuk ve sluchátkách? V takovém případě se podívejte do „Směšovač hlasitosti“, který naleznete ve stejné nabídce, jako „Zařízení pro přehrávání“ z bodu 1. Zde zkontrolujte, zda máte povolené přehrávání i pro aplikace, se kterými přehráváte hudbu s vašimi sluchátky.

Také, jak změnit reproduktory na sluchátka?

Přepínat mezi zařízeními lze velmi pohodlně pomocí kombinace kláves. Ve výchozím nastavení je to [Ctrl]+[Alt]+[F11] pro přehrávací zařízení a [Ctrl]+[Alt]+[F7] pro záznamová zařízení. To lze ale také snadno změnit. Chcete-li to provést, potřebnou položku najdete pod názvem Hotkeys v levém dolním rohu v okně Settings. Také, proč mi nejdou sluchátka? Ověřte si, jestli sluchátka mají vestavěný mikrofon. Podívejte se, jestli mikrofon nezakrývají nečistoty, prach, textilní vlákna nebo plastový obal. Zkuste k zařízení připojit jiná sluchátka, abyste poznali, jestli je třeba ta první vyměnit.

Lidé se také ptají, jak fungují sluchátka s mikrofonem?

Sluchátka se vyrábí se směrovými, nebo všesměrovými mikrofony. Směrové mikrofony snímají zvuk pouze z jednoho směru, čímž účinně redukují okolní hluk. Tímto typem jsou vybavena herní a kancelářská sluchátka přes uši, doporučujeme jej tedy na turnaje v počítačových hrách a do call center.

By Shayn

Jak se zapojuje mikrofon? :: Jak používat WhatsApp na PC bez telefonu?
Užitečné odkazy