Domovská stránka > J > Jak Naskenovat Text Do Telefonu?

Jak naskenovat text do telefonu?

Adobe Scan: bezplatná aplikace pro skenování s šikovnými funkcemi. S textem v dokumentech lze díky funkci OCR nadále pracovat. Nejdůležitější funkce programu Adobe Scan ukáže svou sílu až po naskenování dokumentu – proto nejprve aplikaci spusťte a naskenujte předlohu pomocí fotoaparátu smartphonu.

Přečtěte si více

Jak zakroužkovat text v Excelu?

Na kartě Data klikněte ve skupině Datové nástroje na šipku vedle položky Ověřenídat a potom klikněte na Zakroužkovat neplatná data. Lidé se také ptají, jak se píše negace? Negace výroku se označuje symbolem ¬. Tento symbol se umísťuje před označení výroku. Negace výroku se dá též zapsat textově non či graficky ′. Pokud je tedy výrok označen jako A, negace takového výroku může být ¬A, nonA či A′.

A další otázka, jak se zbavit vodorovné čáry ve wordu?

Odebrání vodorovné čáry

  1. Umístěte kurzor bezprostředně nad vodorovnou čáru.
  2. Na kartě Domů klikněte na šipku vedle tlačítka Ohraničení a stínování a potom klikněte na Bez ohraničení.
Jak udělat podtržení ve Wordu? Podtržení textu nebo mezer
  1. Vyberte text, který chcete podtržení.
  2. Přejděte na Domů >Podtržení. Nebo stiskněte kombinaci kláves Ctrl+U.

Jak napsat vodorovnou čáru?

Pro oddělení rozdílných částí textu je někdy vhodné vložit do dokumentu vodorovnou čáru přes celou šířku stránky. Jak na to? Příkaz pro její vložení najdete v kartě »odstavec«, ve starších verzích Wordu pak v nabídce »Formát | Ohraničení a stínování« pod tlačítkem »Vodorovná čára«. Jak se dělá rovně lomítko? Osvědčenou metodou zápisu je použití ASCII kódu.

  1. Stiskněte levý Alt.
  2. Na numerické klávesnici zadejte číselný kód 124.
  3. Pusťte levý Alt a ihned se zapíše.

Může se také zeptat, jak udělat čáru v excelu?

Krok 1 : V nabídce „Lines“ vyberte „Line Arrow“. Krok 2 : Klepněte kamkoli v dokumentu nebo na místo, odkud chcete začít, podržte a přetáhněte ukazatel myši na jiné místo nebo do bodu, kde chcete ukončit, a uvolněte kurzor myši. Jak nastavit jednoduché řádkování? Nastavení jednoduchého řádkování v části dokumentu

  1. Vyberte odstavce, které chcete změnit.
  2. Přejděte na Domů >řádkování a mezery mezi odstavci .
  3. Zvolte 1.0.

Jak nastavit řádkování v Libre Office?

Nejméně Nastaví řádkování minimálně na hodnotu, kterou zadáte v poli. Pokud v odstavci používáte různé velikosti písma, řádkování se automaticky upraví podle největší velikosti písma. Pokud chcete pro všechny řádky stejné řádkování, zadejte v poli Minimálně hodnotu, která odpovídá největší velikosti písma.

By Ilan Eiselein

Jak Najít iPhone podle IMEI? :: Jak udělat ve Wordu řádky?
Užitečné odkazy