Domovská stránka > J > Jak Najít Telefon Přes Imei?

Jak najít telefon přes IMEI?

Hledání telefonu podle IMEI je nejúčinnější v kooperaci s operátorem a policí. Pokud totiž došlo k odcizení mobilu, operátor může zabránit aktivaci telefonu s kradeným IMEI. Policie má zas kradené telefony vedené v databázi právě podle IMEI, což je unikátní číslo každého zařízení.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak zjistit polohu podle imei?

Může Vás operátor lokalizovat pomocí IMEI čísla, to je číslo mobilního přístroje (15 místní kód), v případě vložení nové sim karty totožného operátora se objeví na obrazovce a už mu nic nebrání Vás odhalit, že proběhla přeměna sim karet. Na většině mobilních telefonů lze IMEI zjistit zadáním kódu *#06#. Jak se dá dohledat ukradený telefon? Na policii se dostavte s účtenkou, fakturou, krabicí nebo záručním listem s výrobním číslem IMEI, které prokáží vlastnictví telefonu. Příslušník s vámi sepíše protokol a zadá telefon do databáze. Proto už při koupi mobilního telefonu pamatuje, že si máte ověřit, zda souhlasí výrobní číslo (IMEI) telefonu s obalem.

Tak jak zjistit polohu podle telefonního čísla?

Vyhledání telefonu podle čísla je možné pouze přes operátora

Sledování telefonu je totiž ve spoustě států, včetně Česka, nelegální. Nejenže tak neexistují žádné stránky nebo aplikace, které by vám vyhledání telefonu podle čísla umožnily, ale není to ani v moci Policie České republiky.
Jak zjistit polohu ztraceného mobilu? Jak najít mobil s Androidem

Přihlaste se na PC ke svému Google účtu. Správce zařízení by Vám měl ihned zobrazit polohu Vašeho telefonu na Google maps. Když jej rozkliknete, zobrazí se vám další možnosti:prozvonit, poslat SMS, zablokovat telefon nebo na dálku vymazat informace a data.

Také, jak vyhledat telefon zdarma?

Find My Device je služba, kterou zdarma nabízí přímo Google a má ji téměř každý telefon s Androidem. Při hledání vám pomůže internet a GPS. Pokud GPS v telefonu nemáte zapnutou, můžete jej alespoň prozvonit nebo uzamknout heslem na dálku a poctivému nálezci poslat zprávu s kontaktními údaji. Podle toho, jak zjistit polohu sim karty? Lokalizace SIM funguje na principu služby Kde je… . To znamená, že koncový zákazník respektive uživatel SIM musí dodat partnerovi tak zvaný LPIN, na základě kterého bude moci partner SIM lokalizovat.

Jak Najít iPhone podle čísla?

Celý doporučený postup je tady: Přihlaste se na web icloud.com/find nebo k aplikaci Najít na jiném Apple zařízení. Vyhledejte své zařízení. Otevřete aplikaci Najít nebo jděte na iCloud.com a klikněte na Najít iPhone. Pokud jde o to, jak zjistit typ mobilního telefonu? Informaci o vlastněném typu zjistíte také přímo v zapnutém telefonu. Stačí jít do Nastavení -> O zařízení -> Číslo modelu.

Jak lokalizovat vypnutý mobilní telefon?

Android i iOS jednou za čas odesílají na vzdálené servery informaci o své poloze. Pokud jste si tuto funkci nevypnuli, můžete se v aplikacích Hledat (iPhone a iOS) a Najít moje zařízení (Android) zobrazit poslední známou polohu. Další možnost bohužel neexistuje a nalézt vypnuté zařízení jednoduše není možné.

By Bumgardner

Jak zabezpecit iPhone proti kradezi? :: Co mám dělat když mi nejde Facebook?
Užitečné odkazy