Domovská stránka > J > Jak Najít Email Podle Jména?

Jak najít email podle jména?

Otevřete (nebo stáhněte) si Google Doc tabulku. Napište jméno, příjmení a webovou doménu člověka, jehož email hledáte.

Přečtěte si více

Jak najít osobu podle e-mailu?

V aplikaci klepněte na ikonu lupy v horní části obrazovky a do vyhledávacího pole zadejte e-mailovou adresu a klepněte na Jít/Vyhledávání. Ve výchozím nastavení toto vyhledávání přináší výsledky týkající se všeho, co souvisí s vaším vyhledáváním - včetně stránek, míst, skupin a dalších. Jak získat email? Vytvoření účtu Gmail

  1. Přejděte na stránku pro vytvoření účtu Google.
  2. Nastavte si účet podle pokynů na obrazovce.
  3. Pomocí vytvořeného účtu se přihlaste do Gmailu.

Jak najít starý email?

Pokud jste si už dříve vytvořili účet Google, ale nepamatujete si uživatelské jméno nebo použitou e-mailovou adresu, můžete se pokusit o obnovení účtu. Postupujte podle pokynů v předchozí sekci k obnovení účtu. Pomocí jedné e-mailové adresy lze vytvořit jen jeden účet Google. Jak najít odeslaný email? Zobrazení odeslaných e-mailů

  1. V seznamu složek klikněte na Odeslaná pošta. Tip: Pokud složku Odeslaná pošta nevidíte, rozbalte seznam složek kliknutím na šipku (>) v levé části složky účtu.
  2. Vyberte zprávu, kterou chcete zobrazit. E-maily můžete rychle prohledávat pomocí možnosti hledání.

Také, jak vyhledat gmail?

Jak vyhledávat

  1. Na počítači otevřete Gmail.
  2. Do vyhledávacího pole nahoře na stránce napište, co hledáte.
  3. Stiskněte klávesu Enter. Zobrazí se seznam e-mailů.
  4. Pokud chcete vyhledávání dál upřesnit, použijte filtry, které najdete pod vyhledávacím polem, případně operátory přímo ve vyhledávacím poli.
Jak zjistit kdo se přihlásil na můj email? Pokud máte pocit, že vám někdo čte e-maily a sprostě se vám naboural do vašeho soukromí, nyní máte jedinečnou možnost zjistit, jestli máte pravdu A stačí vám k tomu jedna webová adresa. Zadejte si do vašeho prohlížeče stránku haveibeenpwned.com a je to!

Lidé se také ptají, jak zjistit svoji emailovou adresu?

K zobrazení své e-mailové adresy použijte službu Echo

Nejlepší způsob, jak zjistit, jak vypadají e-maily, které posíláte, je samozřejmě poslat si e-mail. Kdyby jste jen znali svou e-mailovou adresu. K tomu nepotřebujete znát svou adresu. Pošlete e-mail na e-mailovou službu echo a ten vám bude zaslán přímo zpět.
Pokud jde o to, jak si někoho najít? Jak někoho najít alternativními způsoby. Zeptejte se lidí. Dejte se do řeči s ostatními lidmi, kteří tohoto člověka znají (nebo se spojte s někým, kdo se ho také snaží najít). Zeptejte se jich, kdy ho naposledy viděli a snažte se získat informace o tom, kde se nyní nachází nebo jak ho kontaktovat.

Také, kolik stojí vlastni email?

E-mail s vlastní doménou je zde zdarma a navíc získáváte veškeré výhody Seznamovkých schránek. To znamená, že prostředí schránky je stejné jako mají ostatní uživatelé. Máte možnost si vytvořit e-mailových adres kolik chcete a každá schránka má neomezenou velikost.

By Haskel Ziminski

Jak stáhnout e knihu? :: Jak zalozit email seznam?
Užitečné odkazy