Domovská stránka > J > Jak Najít Soubor Podle Obsahu?

Jak najít soubor podle obsahu?

Vyhledávání v Průzkumníku Windows 10

  1. V průzkumníku si můžete v levém okně vybrat nejprve konkrétní složku, kde se má hledat. Slouží k tomu stromová struktura.
  2. Když hledáte soubory s danou příponou, pak stačí napsat jednoduchý příkaz „*. doc“.
  3. S výsledky vyhledávání lze následně pracovat ve vrchním panelu hledání.

Přečtěte si více

Jak nahrat prezentaci?

V otevřené prezentaci klikněte na kartě Prezentace na tlačítko Nahrát prezentaci.

  1. Kliknutím na horní polovinu tlačítka zahájíte nahrávání od aktuálního snímku.
  2. Kliknutím na dolní polovinu tlačítka se dostanete k možnostem začít nahrávat od začátku nebo od aktuálního snímku.
Pokud jde o to, jak namluvit prezentaci? Otevřete snímek, ze kterého chcete začít nahrávat. V pravém horním rohu okna PowerPoint vyberte Nahrát. Až budete připravení, vyberte kolo, červené tlačítko Nahrát , počkejte na odpočítávání a začněte mluvit. Pokud chcete nahrát z určitého snímku, přejděte na něj a pak vyberte Nahrát.

Jak udělat prezentaci online?

Vytvoření prezentace

  1. Otevřete PowerPoint.
  2. V levém podokně vyberte Nový.
  3. Vyberte možnost: Pokud chcete vytvořit prezentaci od začátku, vyberte Prázdná prezentace. Pokud chcete použít připravený návrh, vyberte jednu ze šablon.
Jak zjistit počet znaků? Stačí kliknout na stavovém řádku na položku Počet slov. Tím se zobrazí statistika dokumentu, která spočítá nejenom počet slov, ale i znaků (s mezerami i bez), počet řádků, odstavců a pokud chceme, tak i včetně poznámek pod čarou, vysvětlivek a textových polí.

Jak spočítat počet znaků?

Jak se zjišťuje počet znaků? Chcete-li zjistit počet znaků v textu, otevřete dokument pomocí aplikace Word nebo LibreOffice. Pro zjištění počtu znaků v dokumentu můžete případně použít online nástroj, jakým je například Počítadlo znaků. Jak se počítá počet slov? Jak zjistit počet slov v Google Dokumentech

  • Klikněte na Nástroje.
  • Vyberte položku Počet slov.
  • Zobrazí se vám tabulka s počtem slov.

Jak najít duplicity ve Wordu?

duplicit

Vyberte kritéria, podle kterých má být záznam rozpoznán jako duplicitní.

  1. Pokud vytváříte nové pravidlo:
  2. Pokud má pravidlo při vyhledávání duplicit pracovat pouze s aktivními záznamy, zaškrtněte políčko Vyloučit neaktivní shodné záznamy.
Jak ukončit Radek ve Wordu? Konec řádku vložíme klávesovou zkratkou "Shift + Enter". Kdybychom používali konec řádku na místě, kde má být konec odstavce, mohlo by se stát, že se mezery v řádku špatně zvětší.

Také, jak vytvořit makra ve wordu?

Klikněte na Zobrazení > Makra > Zaznamenat makro. Zadejte název makra. Abyste tohle makro mohli použít u všech nových dokumentů, které vytvoříte, nezapomeňte v poli Uložit makro v vybrat možnost Všechny dokumenty (Normal. dotm).

By Frulla

Jak spárovat klíč s autem? :: Jak ve Wordu Najít a nahradit?
Užitečné odkazy