Domovská stránka > J > Jak Dlouho Bude Výpadek Facebooku?

Jak dlouho bude výpadek Facebooku?

Je sice zvykem, že Facebook řeší své výpadky poměrně rychle ale v tuto chvíli nelze odhadnout, jak dlouho výpadek potrvá. Když došlo k výpadku naposled, nefungovala ani jedna ze služeb něco přes hodinu. Když se budete hodně snažit, obnovíte si maximálně tak feed na Facebooku.

Přečtěte si více

Jak zjistit kdo se mi Hacknul na FB?

? Jak poznat, že máš hacknutý Facebook?

  1. Přijde ti e-mail, že sis změnil přihlašovací údaje (ale ty o žádné změně nemáš tušení)
  2. Máš potíže s přihlášením k účtu.
  3. Najednou sleduješ i lidi, které vůbec neznáš
  4. Na tvém profilu jsou příspěvky, které jsi nepřidával.
Jak se připojit na Facebook? Přihlášení na Facebook je jednoduché, stačí vyplnit na úvodní stránce jméno, e-mail, heslo, pohlaví a datum narození. Poté nový uživatel může najít již zaregistrované přátele na Facebooku pomocí automatického prohledání mezi svými e-mailovými adresami.

Jak se dostat přes blokované stránky?

Google DNS / OpenDNS / CZ.

z jiné země, kterým české Ministertvo financí nemůže blokování přikázat. Často se používají servery Google, tedy servery s IP adresami 8.8.8.8 a 8.8.4.4 nebo OpenDNS, IP adresy 208.67.222.123 a 208.67.220.123. S výhodou lze také použít DNS servery organizace CZ.
Můžete se také zeptat, jak obejit blokaci na messengeru? Jak můžu v Messengeru někoho odblokovat?

  1. V oddílu Chaty klepněte vlevo nahoře na svůj profilový obrázek.
  2. V nabídce klepněte na Soukromí.
  3. Klepněte na Blokované účty.
  4. Klepněte na jméno člověka, kterého chcete odblokovat.
  5. Klepněte na Zrušit blokování zpráv a volání.

Co delat kdyz mám Zablokovany Instagram?

Pokud se domníváte, že byl váš účet deaktivován omylem, můžete se proti tomuto rozhodnutí odvolat. To můžete udělat tak, že spustíte aplikaci, zadáte své uživatelské jméno a heslo a budete postupovat podle pokynů na displeji. Když se vám nezobrazuje zpráva o deaktivaci účtu, je možné, že máte potíže s přihlášením. Co delat kdyz mi Hacknou FB? Zakřížkujte ty, které chcete smazat, a stiskněte tlačítko Odebrat. Pokud někdo pod vaším jménem sdílel příspěvky či posílal zprávy, dejte o tom vědět všem svým kontaktům. Na Facebooku jim pošlete zprávu a v ní vysvětlete, že váš účet napadl hacker a že příspěvky a zprávy jste nepsali vy.

Jak postupovat při napadení Facebooku?

Pokud se na vašem účtu vyskytne placená aktivita (účet byl napaden a zneužit k nákupům v aplikacích spol. Facebook), kterou jste neprováděli, kontaktujte společnost Facebook: https://www.facebook.com/help/contact/137574362977954. Jak poznat napadený Facebook? Pokud zjistíte, že na vašem účtu došlo k některé z následujících situací, je možné, že byl napaden:

  1. Změnil se váš e-mail nebo heslo.
  2. Změnilo se vaše jméno nebo datum narození.
  3. Z vašeho účtu se odeslaly žádosti o přátelství lidem, které neznáte.
  4. Došlo k odeslání zpráv, které jste vy nenapsali.

Jak se odhlásit na Facebooku?

Přihlaste se do svého profilu, přejděte do Nastavení -> Zabezpečení a přihlášení -> Kde jste přihlášeni -> Vyberte zařízení, která se zdají podezřelá, a odhlaste se z nich klepnutím na tři tečky na pravé straně a potvrzením volby „Odhlásit se“.

By Gilberte Gingell

Jak obnovit Koš na Macu? :: Jak obnovit facebookový účet?
Užitečné odkazy