Domovská stránka > P > Proč Mi Nejde Spustit Pokémon Go?

Proč mi nejde spustit Pokémon Go?

Může za to procesor Intel ve vašem telefonu. Obrovský počet uživatelů krátce po vydání hry Pokémon Go narazil na problém, kdy se hra spustí, ale zůstane “viset” na prázdné obrazovce a nelze pokračovat. Tento problém spojuje všechny uživatele, jejichž telefon disponuje procesorem Intel.

Přečtěte si více

Jak se přihlásit do Pokémon Go přes Google?

Přejděte do aplikace nebo služby, které důvěřujete. Na přihlašovací stránce klepněte na Přihlásit se pomocí Googlu, Propojit s Googlem nebo Přihlásit se přes Google. Jak najít Shiny Pokémon Go? Shiny v Pokémon GO

Že je pokémon shiny se dozvíte v okamžiku, kdy se objeví obrazovka s chytáním pokémona. Všude se objeví hvězdičky a vy víte, že teď nastala ta velká chvíle. Pokémon je shiny jen pro vás. Pokud na něj klikne jiný hráč tak jej uvidí jako běžného pokémona.

Jak si vybrat tým v Pokémon Go?

Tým si vyberete tak, že kliknete na ikonku svého avatara a v pravo máte možnost vybrat si tým. Tým Mystic studuje evoluci pokémonů a věří v rozvážnost svých kroků, než je udělá. Jejich hlavní zbraní je intelekt s cílem zjistit co nejvíce o evoluci a vývoji pokémonů. Logo týmu je inspirováno ptákem Articunem. Lidé se také ptají, jak dostat pokémona z gymu? Pokécoin z gymu

Počet získaných pokécoin je 1 za každých 10 minut, kdy Pokémon brání gym. Maximálně lze získat 50 pokécoin za den dohromady od všech pokémonů, co se daný den vrátí. Tedy stačí aby váš pokémon vydržel v gymu 500 minut, což je 8 hodin a 20 minut.

Jak zmenit lokaci v Pokémon Go?

iMyFone AnyTo

Jde o jednoduchý nástroj, který vám umožní si změnit GPS polohu vašeho Android telefonu či iPhonu. Toho lze následně využít v AR hrách jako je například Pokémon Go, případně u iOS pro zamaskování vaší polohy v Najít. V tomto směru oceníte i samotnou jednoduchost, kdy vše funguje doslova lusknutím prstu.
Jak ziskat Taurose? Pokémon GO - Během oslavy Lunárního Nového roku budeme mít možnost získat Taurose! Jestli vám ještě chybí regionální Pokémon Tauros, budete mít možnost si ho zapsat do PokéDexu! Blíží se začátek Lunárního roku buvola a tak nás jako každý rok v Pokémon GO čeká event na jeho oslavu.

Jak ziskat Meltan?

Jak Meltana získat

K získání Meltana budete potřebovat Mystery box, což je předmět, který dostanete když pošlete poprvé pokémona z Pokémon GO do Pokémon: Let's Go (z mobilu do Nintendo Switch). Mystery Box je unikátní předmět, který můžete vlastnit jen jeden. V momentě kdy jej otevřete dostanete odměnu.
Pokud jde o to, jak hodit great? Great (50XP bonus) – Musíte chytit Pokémona v okamžiku, kdy je kruh přesně poloviční velikosti. Excellent (100XP bonus) – Musíte chytit Pokémona v okamžiku, kdy se nachází přesně ve středu nejmenšího kruhu. Snadněji to jde u menších Pokémonů (třeba Eevee).

Jak rychle chytit Ditta?

Jak najít a chytit Ditta v Pokemon Go

Líbí se jí tvarovat posun a skrývat se jako ostatní Pokémoni – a to'co dělá ve volné přírodě. V podstatě, abyste chytili Pokémona Ditta, máte k dispozici pouze jednu trasu – chytit Pokémona, kterého se Ditto skrývá, a doufat, že se objeví u jednoho z nich.

By Allix

Jak zjistit jestli mám integrovanou grafickou kartu? :: Jak se uzdravuji Pokémoni?
Užitečné odkazy