Domovská stránka > J > Jak Se Odhlásit Z Pokémon Go?

Jak se odhlásit z Pokémon Go?

Jak se odhlásit ve hře Pokémon Go

V případě potřeby odhlášení ve hře z vašeho účtu provedete to jednoduše v nastavení. Stačí srolovat až dolů a kliknout na Sign Out.

Přečtěte si více

Jak dostat Meltan box?

K získání Meltana budete potřebovat Mystery box, což je předmět, který dostanete když pošlete poprvé pokémona z Pokémon GO do Pokémon: Let's Go (z mobilu do Nintendo Switch). Mystery Box je unikátní předmět, který můžete vlastnit jen jeden. V momentě kdy jej otevřete dostanete odměnu. Následně se Mystery Box uzavře. Pokud jde o to, jak funguje pokémon home? Pro přenosy pokémonů z mobilní hry Pokémon Go do cloudu Pokémon Home je třeba hru updatovat na poslední verzi. Následně se v Nastavení mobilní hry objeví položka Pokémon Home. Jakmile si hru propojíte s vaším Nintendo účtem a aplikaci Home (přes tzv. Home Support ID), můžete se pustit do odesílání pokémonů.

Jak instalovat aplikace mimo Google Play?

Musíte jít do nastavení telefonu, kde si naleznete položku bezpečnost či zabezpečení. Na další stránce uvidíte možnost aktivace toho, abyste do telefonu mohli instalovat aplikace mimo obchod Play. Po aktivaci se vraťte k APK souboru a poklepáním na něj ho nainstalujete. Jak stáhnout do mobilu Google Play? PlayGoogle Playstáhnout

Vyhledání aplikace Obchod Google Play

  1. V zařízení přejděte do sekce Aplikace.
  2. Klepněte na Obchod Google Play .
  3. Aplikace se otevře a můžete vyhledat obsah ke stažení.

Jak nainstalovat APK v mobilu?

Ve správci souborů si najděte složku, kde jste si stáhli nebo například překopírovali APK soubor z počítače. (Stažené soubory se většinou nachází ve složce Download). Jakmile tento soubor naleznete, klepněte na něj a vyberte možnost nainstalovat. A to je celé. Jak rychle chytit Ditta? Jak najít a chytit Ditta v Pokemon Go

Líbí se jí tvarovat posun a skrývat se jako ostatní Pokémoni – a to'co dělá ve volné přírodě. V podstatě, abyste chytili Pokémona Ditta, máte k dispozici pouze jednu trasu – chytit Pokémona, kterého se Ditto skrývá, a doufat, že se objeví u jednoho z nich.

Když to vezmeme v úvahu, jak hrat pokémon go bez dat?

Pokémon Go však jde z účtu Google odstranit, takže pokud se bojíte o svůj datový limit, existuje řešení. Stačí si otevřít nastavení zabezpečení v Googlu a pod záložkou přihlášení a zabezpečení najít propojení aplikace a stránky. Zde si v seznamu můžete Pokémon Go vyškrtnout. Jak získat Sylveona? Takže si vezměte Eevee a 25 bonbónů, které budete potřebovat, abyste se vyvíjeli, a pak mu přezdívejte „Kira“. Jakmile to uděláte, měli byste vidět siluetu pod standardním tlačítkem „evolve“. Klepněte na něj a máte Sylveon. Je však třeba poznamenat, že tato metoda funguje pouze jednou pro každé Eeveelution.

Podle toho, jak získat pokécoins zdarma?

Peníze - pokécoins zdarma!

Za každý obsazený gym dostanete 500 hvězdného prášku a 10 PokéCoins, zdarma! Stačí navštívit v menu SHOP a kliknout na zelený štít.

By Lemal

Jak kopírovat hry na PS4? :: Jak se dostat do Pokémon Go?
Užitečné odkazy