Domovská stránka > P > Proč Mi Nejde Spustit Google Chrome?

Proč mi nejde spustit Google Chrome?

Váš telefon či tablet Android možná nemá dostatek paměti, aby mohl stránky načíst, když jsou zároveň spuštěny další aplikace a programy. Postup uvolnění paměti: Zavřete všechny karty kromě té, na které je zobrazena chybová zpráva. Ukončete ostatní spuštěné aplikace a programy.

Přečtěte si více

Proč mi nejde Google na mobilu?

Na vině je podle všeho závadná aktualizace. Problémů si všimla samotná aplikace Google, jak potvrzuje mluvčí české pobočky Alžběta Houzarová. „O problému s aplikací Google na zařízeních s operačním systémem Android již víme. V současné době pracujeme na obnovení v plné funkčnosti,“ komentovala pro Radiožurnál. Co dělat když mi padají aplikace na mobilu? Jak opravit padající aplikace na Androidu? Prvotní rady zahrnovaly smazání komponenty System WebView z mobilu. Google už nicméně uvolnil opravu aplikací WebView a Google Chrome. Stáhnout je v opravené podobě můžete prostřednictvím obchodu Google Play.

Jak aktualizovat Android aplikace?

Jak aktualizovat aplikaci pro Android

  1. Otevřete aplikaci Obchod Google Play .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.
  3. Klepněte na Spravovat aplikace a zařízení. Aplikace s dostupnými aktualizacemi mají označení Je k dispozici aktualizace.
  4. Klepněte na Aktualizovat.
Také, jak aktualizovat android v mobilu? Stažení nejnovějších dostupných aktualizací Androidu
  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Dole klepněte na Systém. Aktualizace systému.
  3. Zobrazí se stav aktualizace. Postupujte podle pokynů na displeji.

Jak najít Odinstalované programy?

Klikněte na Start, zadejte ovládací panel, kliknutím na Ovládací panely otevřete Ovládací panely ve Windows 10. Klikněte na Programy -> Programy a funkce. Jak restartovat aplikace? Ukončení aplikace lze obvykle vynutit pomocí aplikace Nastavení v telefonu. Nastavení se v různých telefonech může lišit. Další informace vám poskytne výrobce zařízení. Mezipaměť a data aplikace lze obvykle vymazat pomocí aplikace Nastavení v telefonu.

Co dělat když zařízení není kompatibilní s touto verzi?

Jak nainstalovat nekompatibilní aplikace?

  1. Běžte do nastavení a povolte instalaci aplikací z neznámých zdrojů.
  2. Stáhněte si balíček aplikace Market Helper (v Obchodě Play není z důvodů jeho obcházení, jelikož je balíček na stránkách autora, a rozborem kódu prošel, budeme mu věřit)
  3. Spusťte aplikaci Market Helper.
Pokud jde o to, jak ukončit aplikací v androidu? Zavření jedné aplikace: Přejeďte prstem ze spodního okraje nahoru, podržte ho na obrazovce a potom ho zdvihněte. Přejeďte po aplikaci nahoru. Zavření všech aplikací: Přejeďte prstem ze spodního okraje nahoru, podržte ho na obrazovce a potom ho zdvihněte.

Může se také zeptat, proč nefunguje aplikace lidl plus?

Na zařízeních, která jsou zcela bez služeb Google (u nás prodávaná zařízení od cca května 2020), prozatím není možné aplikaci Lidl Plus využít.

By Nore

Co mám dělat když se mi vypíná počítač? :: Jak získat data z rozbitého disku?
Užitečné odkazy