Domovská stránka > P > Proč Mi Nejde Spustit Google?

Proč mi nejde spustit Google?

Pokud vám také nefunguje Google vyhledávání na telefonu, tak řešení je naštěstí celkem jednoduché. Někdy postačí zadat dotaz znovu. Jistější je pak otevřít na vašem telefonu menu multitasking a ukončit aplikaci Google. Nově spuštěná Google aplikace by už měla opět fungovat.

Přečtěte si více

Jak nastavit vychozí prohlížeč?

Otevřete výchozí aplikace:

  1. Vpravo nahoře klepněte na Nastavení . V sekci Výchozí klepněte na Prohlížeč.
  2. Klepněte na Rozšířená nastavení Výchozí aplikace. Prohlížeč.
Když to vezmeme v úvahu, kde nastavit výchozí prohlížeč? Otevřete aplikaci Nastavení a vyberte Aplikace. V některých verzích systému Android může mít název Správce aplikací a před dalším krokem může být nutné klepnout na Spravovat aplikace. Přejděte do sekce Vše. Klepněte na současný výchozí prohlížeč.

Jak updatovat Google Chrome?

Postup aktualizace prohlížeče Google Chrome:

  1. V počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností .
  3. Klikněte na Nápověda. O aplikaci Google Chrome.
  4. Klikněte na Aktualizovat Google Chrome. Důležité: Pokud toto tlačítko nevidíte, máte nejnovější verzi prohlížeče.
  5. Klikněte na Restartovat.
Jaký prohlížeč místo Chrome? Nejpoužívanější internetové prohlížeče

Google Chrome – používá 80 % uživatelů Mozilla Firefox – používá 7,1 % uživatelů Microsoft Edge/Internet Explorer – používá 5,2 % uživatelů Safari – používá 3,7 % uživatelů

Jaký prohlížeč pro Windows Vista?

Internet Explorer 9 pro Win Vista 32bit CZ TIP ZDARMA. Co je lepší Chrome nebo Firefox? Zatímco Chrome vyhrává na poli doplňků a rozšíření, Firefox má dobře vybranou sadu vestavěných funkcí, jako je neskutečně šikovný nástroj ke snímání stránek či funkce čtecího režimu, která ze stránky odstraní vše kromě textu článku, který čtete.

Na co je aplikace Chrome?

Je navržen pro Android a nabízí personalizované zpravodajské články, rychlé odkazy na vaše oblíbené weby, stahování souborů a integrované Vyhledávání Google a Překladač Google. Stáhněte si jej a užívejte si stejné prostředí webového prohlížeče Chrome na všech svých zařízeních. Jak nainstalovat Google do mobilu? Na telefonu či tabletu Android přejděte na web Google Chrome. Klepněte na Nainstalovat. Klepněte na Přijmout.

Na co je Chrome?

Google Chrome je víceplatformní webový prohlížeč vyvíjený společností Google. Poprvé byl vydán v roce 2008 pro operační systém Microsoft Windows a později byl přenesen na systémy Linux, MacOS, iOS a Android. Prohlížeč je také hlavní součástí operačního systému Chrome OS, kde slouží jako platforma pro webové aplikace.

By Vargas Pruskowski

Jak zjistit pocet zařízení připojená k Wi-Fi? :: Jak zjistit verzi DirectX?
Užitečné odkazy