Domovská stránka > J > Jak Se Dostat Do Pokémon Go?

Jak se dostat do Pokémon Go?

Pokud nevíš Google účet a jeho heslo, tak to je problém…. Jinak se stačí v jakémkoli přístroji (i více přístrojích najednou) přihlásit na svůj Google účet, nainstalovat hru a automaticky Tě to do ni přihlásí. Takže nemusíš znát přihlašovací adresy a hesla do Pokemon Go.

Přečtěte si více

Jak se mám přihlásit na Pokémon Go?

A je na čase pustit Pokémon Go na mobilu a kliknout na Create Account. Vyskočí Vám možnosti vytvoření účtu, takže kliknete na Pokémon Trainer Club. Zde zadáte svoje uživatelské jméno (username) a heslo (password) do Pokémon Traienr Clubu a potvrdíte registraci. Jak nainstalovat Pokémon Home? Propojení účtů Abyste mohli posílat Pokémony do Pokémon Home, musíte si nejdříve Pokémon GO propojit s Nintendo účtem, na kterém je registrované Pokémon Home. Na jeden Nintendo účet může být navázáno více Pokémon GO účtů.

Jak stahovat z Google Play bez aplikace?

Pokud stále postrádáte vaši oblíbenou aplikaci, využít můžete alternativní řešení v podobě stahování pomocí různých knihoven jako je APKPure, Petal Search nebo MoreApps. Tímto způsobem se vám do telefonu podaří nainstalovat například Whatsapp, Twitter, LinkedIn, Spotify, Waze či IDOS. Jak získat v Pokémon Go Candy? Za ujití 1-5 kilometrů (každý pokémon to má jinak) získáte jedno candy od tohoto pokémona. Buď tedy můžete mít u sebe za kamaráda svého nejsilnějšího/nejoblíbenějšího pokémona, díky čemuž budete za uchozené kilometry získávat jeho candy na vývoj a zlepšování

Jak získat Pokeball v Pokémon Go?

Nejjednodušším způsobem, jak získat Pokébally, je navštěvovat PokéStopy, kde najdete i další předměty. Za jednu návštěvu jich většinou získáte dva až šest. Také si je můžete kupovat za PokéCoins, pokud vám docházejí a pokud nemáte čas pobíhat kolem a sbírat je v PokéStopech. Jaký je nejvzácnější pokémon v Pokémon Go? Vzácní Pokémoni jsou takoví, které získáte velmi vyjímečně. Buďte opravdu rádi pokud některého z nich máte. Jsou seřazeni podle vzácnosti. První je nejvzácnější.

Proč mi nejde spustit Pokémon Go?

Může za to procesor Intel ve vašem telefonu. Obrovský počet uživatelů krátce po vydání hry Pokémon Go narazil na problém, kdy se hra spustí, ale zůstane “viset” na prázdné obrazovce a nelze pokračovat. Tento problém spojuje všechny uživatele, jejichž telefon disponuje procesorem Intel. Jak se jmenují všichni Pokémoni? První generace (Kanto) - 151 různých druhů pokémonů (Pikachu, Charmander, Blastoise, Mewtwo, Bulbasaur a další...) Druhá generace (Johto) - 100 nových pokémonů (celkem 251) (Chikorita, Miltank, Togepi, Jumpluff, Cyndaquil a další...)

A další otázka, jak chytat pokémony?

Chytání pokémonů

Pokémona chytíte tak, že pokéball hodíte přímo na pokémona. Je důležité tedy pokéball hodit na místo, kde se pokémon nachází. Chycením pokebálu a odmrštěním na pokémona se musíte pokébalem pokémona při hodu dotknout. Tak dojde k jeho chycení.

By Branca Baugus

Jak se odhlásit z Pokémon Go? :: Kolik Míši je v GTA 5?
Užitečné odkazy