Domovská stránka > J > Jak Získat Candy V Pokémon Go?

Jak získat Candy v Pokémon Go?

Za ujití 1-5 kilometrů (každý pokémon to má jinak) získáte jedno candy od tohoto pokémona. Buď tedy můžete mít u sebe za kamaráda svého nejsilnějšího/nejoblíbenějšího pokémona, díky čemuž budete za uchozené kilometry získávat jeho candy na vývoj a zlepšování

Přečtěte si více

Jak se pripojit na Pokémon Go?

Jinak se stačí v jakémkoli přístroji (i více přístrojích najednou) přihlásit na svůj Google účet, nainstalovat hru a automaticky Tě to do ni přihlásí. Takže nemusíš znát přihlašovací adresy a hesla do Pokemon Go. Jak hodit Great v Pokémon Go? Great (50XP bonus) – Musíte chytit Pokémona v okamžiku, kdy je kruh přesně poloviční velikosti. Excellent (100XP bonus) – Musíte chytit Pokémona v okamžiku, kdy se nachází přesně ve středu nejmenšího kruhu. Snadněji to jde u menších Pokémonů (třeba Eevee).

Jak prodat pokémona?

Pokud máte nějaké karty, které nejsou příliš cenné, můžete zvážit také Facebook Marketplace. Je to platforma, kde lidé mohou nakupovat a prodávat věci v jejich blízkosti. Zde můžete uvést své karty k prodeji. Podle toho, jak získat pokeball zdarma? Nejjednodušším způsobem, jak získat Pokébally, je navštěvovat PokéStopy, kde najdete i další předměty. Za jednu návštěvu jich většinou získáte dva až šest. Také si je můžete kupovat za PokéCoins, pokud vám docházejí a pokud nemáte čas pobíhat kolem a sbírat je v PokéStopech.

Jak získat Rare Candy?

* Dají se získat protočením Gymu, z Field Research, z Raidu nebo i v In-Game Shopu. * Ve hře máme aktuálně 6 Raid Itemů. Jak se uzdravuji Pokémoni? Na konci zápasu se může stát, že budou vaši pokémoni potřebovat oživit a vyléčit. K tomu slouží dvojice předmětů – krystaly a spreje. Oba můžete získat při návštěvě PokéStopu.

A další otázka, jak sparovat pokémon go plus?

Párování zařízení

  1. Telefon okamžitě v okolí začne vyhledávat aktivní zařízení.
  2. Jakmile začne hra vyhledávat zařízení klikněte na tlačítko na PoGo Plus, to začne modře blikat.
  3. Klikněte na něj, dokud na mobilu neuvidíte že je spárováno.
  4. Aktivace PoGo Plus ve hře.
  5. Úplně na spodní části je Available Devices.
Také, jak udělat pokémon go? Než začnete hrát

Hra Pokémon Go vyžaduje ke svému běhu minimálně dvoujádrový procesor, 1 GB RAM, GPS a internetové připojení (ideálně mobilní). Pro funkci rozšířené reality je rovněž nutný gyroskop. Podmínkou je i systém Android 4.4 a novější (po poslední aktualizaci včetně Androidu N).

Jak ziskat Stardust v Pokémon Go?

Jiná věc je ovšem Stardust – tahle tolik potřebná surovina jde získat jen lovem pokémonů. Také ji můžete získat jako formu odměny za obsazování gymů, ale obecně vzato platí, že se jedná o nedostatkový materiál.

By Smiley

Jak Cheatovat v Pokémon Go? :: Jak spustit Minecraft?
Užitečné odkazy