Domovská stránka > J > Jak Začít S Pokémon Go?

Jak začít s Pokémon Go?

Velmi častým a oblíbeným způsobem, jak můžete snadně začít hrát karetní hru Pokémon z pohodlí domova, je stáhnout si a nainstalovat hru Pokémon Trading Card Game Online. Jedná se o počítačovou hru, která vyžaduje připojení k internetu. S kartami je tak možné hrát na počítači stejně jako v reálném světě.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak se hrají pokémon kartičky?

Pokemon karty jsou sběratelská karetní hra pro dva hráče inspirovaná seriálem Pokemon. Jednotliví Pokémoni mají své vlastnosti, slabosti, schopnosti a cílem je porazit šest soupeřových Pokémonů. Pro naprostou většinu dětí jsou to ovšem jen pěkné obrázky a sbírají je jako my v jejich věku kubánské známky. Pokud jde o to, co to jsou pokémoni? Pokémon je inteligentní bytost vyskytující se v japonských videohrách, společnosti Nintendo (např. Pokémon Red & Blue) a později ve stejnojmenném kodomo (dětském) anime seriálu, sběratelské karetní hře a v komiksu (Manga) doprovázející tyto videohry.

Jak otevřít Pokémon karty?

Máte-li zvolený balíček, dejte velké tlačítko „Play Now“. Po chvilce se vám automaticky zapne hra a hned si automaticky líznete 7 úvodních karet (tzv. Open Hand). Počítač vám vybere možné karty, se kterými můžete začít a poté si můžete vyložit Pokémon na lavičku. Lidé se také ptají, jak se mám přihlásit na pokémon go? Jinak se stačí v jakémkoli přístroji (i více přístrojích najednou) přihlásit na svůj Google účet, nainstalovat hru a automaticky Tě to do ni přihlásí. Takže nemusíš znát přihlašovací adresy a hesla do Pokemon Go. 6) Pokud znáš heslo, tak se přihlásíš.

Jak se vyznat v Pokemonech?

Nejoblíbenejší Pokémoni našich hráčů

Nejoblíbenější jsou samozřejmě kartičky se samotnými Pokémony. Druhým typem karet jsou energie. Pomocí nich dáváte Pokémonům potřebnou sílu k útoku. Ta se odvíjí podle toho, kolik energií k jednotlivým příšerkám přiřadíte.
Jak zjistit cenu Pokémon karet? Pokud chcete zjistit cenu karty, doporučujeme se podívat na Cardmarket.com, kde lidé z Evropy prodávají a nakupují karty. Ceny karet tam jsou dost aktuální, ale pozor, nezahrnují poštovné. Někdo sbírá celé edice, a to buď v klasickém nebo foilovém provedení.

Tak jak poznat falešné karty pokémon?

Každá pravá Pokémon karta má uprostřed ještě tenkou černou folii (a co jsem četl, tak nejen Pokémon, ale i MtG a další hry). Zjistit se to dá jen tak, že onu kartu roztrhnete – jestli má v sobě černý pruh, je pravá, pokud ne, tak je falešná. Toto si můžete vyzkoušet na nějaké commoně, která má téměř nulovou hodnotu. Co je divoký Pokémon? Divocí Pokémoni mohou mít CP různě vysoké. Nejnižší je 10. Maximální odpovídá level 30 trenéra pokémona. Vyšší chytnout nejde, musí se pomocí Power Up posílit.

Jak se jmenují Pokémoni?

Hlavní postavy světa Pokémon jsou Ash, Brock a Misty (později Dawn, May, ale i Iris). Jsou to mladí majitelé pokémonů, kteří mají dobrý osud. Ne, že by se jim zrovna vše dařilo, ale každá věc do které se zapojí vždy nakonec dobře skončí. Ashův oblíbený a první začáteční Pokémon je Pikachu.

By Jeannie Dubej

Jak najít kamaráda v Robloxu? :: Jak propojit Steam s TV?
Užitečné odkazy