Domovská stránka > K > Kdy Bude Ios 16?

Kdy bude iOS 16?

Je téměř jistotou, že se v pondělí 6. června 2022 dočkáme představení nového operačního systému pro telefony iPhone s označením iOS 16.

Přečtěte si více

Kdy bude nová Aktualizace iOS?

Nové očekávané iOS 15.4 vstoupilo do první beta verze v lednu. Zhruba v půlce března 2022 však dorazí finální veřejná aktualizace, která bude dostupná pro všechny iPhony s aktuální verzí iOS 15.3.1. Také, jak aktualizovat ios 93 5 do 10? Na těchto zařízeních by měla být nová aktualizace dostupná přes klasickou cestu Nastavení –> Obecné –> Aktualizace softwaru.

Jak dlouho trva aktualizace iOS 15?

Podle údajů analytické společnosti Mixpanel totiž pouhých 8,59 % uživatelů aktualizovala svá zařízení na iOS 15 do 48 hodin od jeho uveřejnění. Jak prerusit aktualizací iPhonu? Pokud ještě chcete smazat již stažená data, tak otevřete aplikaci Nastavení, kde se přesuňte do sekce Obecné. Jakmile tak učiníte, tak rozklikněte záložku Úložiště: iPhone a vyčkejte, dokud se nenačtou všechny položky. Poté už jen stačí najít kolonku s aktualizací, rozkliknout ji a zvolit možnost Odstranit aktualizaci.

Jak aktualizovat iOS 14 na iPhone 6?

Stáhněte aktualizaci znova

Po načtení poté sjeďte o kus níže k seznamu aplikací a najděte v něm kolonku s názvem iOS 14 a ikonou nastavení. Na tento řádek poté klepněte a nakonec vyberte možnost Smazat aktualizaci a akci potvrďte. Poté zkuste aktualizaci v Nastavení -> Obecné -> Aktualizace softwaru opět stáhnout.
Tak co delat kdyz se vám zasekne iphone? Podržte tlačítko plochy a boční tlačítko nebo horní tlačítko, dokud se nezobrazí logo Apple. Pokud se telefon nezapne, podle těchto kroků zkontrolujte hardware a nabijte telefon. Možná budete muset nabíjet až hodinu. Pokud se telefon stále nezapíná, kontaktujte podporu Apple.

Lidé se také ptají, jak preinstalovat iphone 6?

Instalace přes telefon

Instalaci nové softwarové aktualizace systému iOS provedete přes iPhone v aplikaci Nastavení, kde stačí navštívit sekci Obecné a poté Aktualizace softwaru. V této podsekci následně dostupný update naleznete a následně si jej můžete nainstalovat.
Jak si stáhnout iOS 13? Jak nainstalovat iOS 13

Jděte do Nastavení – Obecné – Aktualizace softwaru. Tam uvidíte možnost instalace. Stačí ji povolit, zadat kód k zařízení a nechat telefon pracovat. Je možné, že čím dřív aktualizaci provedete, tím bude pomalejší.

Jak si nainstalovat iOS 13?

Jak nainstalovat iOS 13

  1. Stáhněte IPSW soubor.
  2. Připojte iPhone/iPod k Macu pomocí kabelu.
  3. Otevřete iTunes (macOS 10.14 + Xcode 11) nebo Finder (macOS 10.15)
  4. Lokalizujte iPhone (v iTunes ikona vlevo nahoře, ve Finderu postranní panel)
  5. Podržte klávesu option (alt) a klikněte na Zkontrolovat aktualizace.

By Dina Bednarek

Jak zvysit signál iPhone? :: Jak propojit WhatsApp s tabletem?
Užitečné odkazy