Domovská stránka > K > Kdy Bude Aktualizace Ios 154?

Kdy bude aktualizace iOS 154?

Nové očekávané iOS 15.4 vstoupilo do první beta verze v lednu. Zhruba v půlce března 2022 však dorazí finální veřejná aktualizace, která bude dostupná pro všechny iPhony s aktuální verzí iOS 15.3.1.

Přečtěte si více

Jak aktualizovat starý iPad 2?

Jak aktualizovat starý iPad přes internet

Nejprve budete muset jít, jak jsme řekli, do nastavení iPadu s typickým kolečkem. Nyní budete muset přejít do obecné nabídky a otevřít aktualizace softwaru. Někdy to načtení chvíli trvá a určitě vám řekne, na který z nich můžete upgradovat.
Lidé se také ptají, jak aktualizovat ios na starem ipadu? Ruční aktualizace iPadu

Aktualizace softwaru můžete vyhledat a nainstalovat kdykoli. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Na displeji se objeví verze systému iPadOS, kterou máte momentálně nainstalovanou, a informace o tom, zda je k dispozici aktualizace.

Jak aktualizovat iPad 2 na iOS 10?

Pokud jste netrpělivý a chcete mít nový systém iOS 10 na svém zařízení co nejdříve, jděte do Nastavení –> Obecné –> Aktualizace softwaru, kde by vám měla být nabídnuta aktualizace na iOS 10. Pokud se tak nestane, zkuste zařízení restartovat a celou proceduru opakovat, což u některých uživatelů tohle pomáhá. Může se také zeptat, jak vynutit aktualizací ios? Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Klepněte na Automatické aktualizace a pak zapněte volbu Stahovat aktualizace pro iOS. Zapněte volbu Instalovat aktualizace pro iOS. Pak se zařízení bude na nejnovější verzi iOS nebo iPadOS aktualizovat automaticky.

Jak si aktualizovat iOS 154?

Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Možná se vám zobrazí dvě možnosti aktualizace softwaru. Můžete se rozhodnout dál používat iOS nebo iPadOS 14 a přitom dostávat důležité aktualizace zabezpečení. Jestli ale chcete aktualizovat na iOS nebo iPadOS 15, zvolte příslušnou možnost. Co je nového v iOS 154? iOS 15.4. iOS 15.4 přidává možnost odemykat iPhony 12 a novější pomocí Face ID i s nasazenou rouškou. Tato aktualizace přináší také nové emotikony, umožňuje zahajovat relace SharePlay přímo z podporovaných aplikací a obsahuje další funkce a opravy chyb pro váš iPhone.

Podle toho, jak stáhnout ios 154?

iPhone nebo iPad vás vyzve k restartování, abyste dokončili změny. Po restartování se vraťte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Měli byste vidět, že je k dispozici veřejná beta verze iOS 15, klepněte na Stáhnout a nainstalujte. Jak dlouho trva Aktualizace iOS 15? Podle údajů analytické společnosti Mixpanel totiž pouhých 8,59 % uživatelů aktualizovala svá zařízení na iOS 15 do 48 hodin od jeho uveřejnění.

Co delat kdyz nejde aktualizovat iOS?

Smazání a opětovné stažení aktualizace

Pokud se nejnovější verzi iOS nebo iPadOS pořád nedaří nainstalovat, zkuste aktualizaci stáhnout znova: Přejděte do Nastavení > Obecné > Úložiště [název zařízení]. V seznamu aplikací najděte aktualizaci. Klepněte na aktualizaci a potom na Smazat aktualizaci.

By Romo

Kdy bude ke stazeni iOS 15? :: Jak poznat Jedovateho pavouka?
Užitečné odkazy