Domovská stránka > K > Kdy Bude Ios 15 Na Iphone 7?

Kdy bude iOS 15 na iPhone 7?

Datum vydání iOS 15

Nový operační systém iOS 15 vyjde společně s iPadOS 15 a WatchOS 8 na podzim 2021.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, co je noveho na ios 15?

Co je nového v iOS 15. Každoroční update na novou verzi iOS letos přinesl pár větších změn jako například možnost „facetimovat“ s uživateli Androidu a Windows nebo vylepšení umělé inteligence, který rozpozná zvířata, rostliny či text na fotografiích. Kdy se prestane podporovat iPhone 7? Všechny iPhony, které se objeví v roce 2022.

Kdy bude iOS 154?

Nové očekávané iOS 15.4 vstoupilo do první beta verze v lednu. Zhruba v půlce března 2022 však dorazí finální veřejná aktualizace, která bude dostupná pro všechny iPhony s aktuální verzí iOS 15.3.1. Kdy má vychazet nový iPhone? K představení by mělo dojít někdy mezi zářím a říjnem 2022, přičemž datum, kdy vyjde iPhone pro rok 2022 na trh, i ten český, je zatím zahaleno tajemstvím. Pokud vše půjde podle plánu, do konce října 2022 se iPhony začnou vyhřívat na plutech obchodů.

Kdy vyjde iOS?

Je téměř jistotou, že se v pondělí 6. června 2022 dočkáme představení nového operačního systému pro telefony iPhone s označením iOS 16. Stane se tak během úvodní Keynote k WWDC22. Co je to iOS? iOS je mobilní operační systém pro telefony iPhone společnosti Apple. Nejdříve byl jako iPhone OS vyvinut na základě macOS pro původní iPhone uvedený na trh v roce 2007, později byl upraven i pro další mobilní zařízení jako je multimediální přehrávač iPod touch a tablet iPad.

Můžete se také zeptat, co bude v ios 15?

Proto odborníci očekávají, že v tomto roce například Apple představí aktualizaci, díky které si lidé budou moci nastavit v mobilu jiné výchozí aplikace, než ty od Applu. U některých už to možné je, například mail či vyhledávač, ale například u kalendáře ne. Jak dlouho bude podporovany iPhone se? Jejich podpora tak ze strany Applu dosáhne na téměř 6 let. Jen o něco málo mladší je první iPhone SE z března 2016. V jeho případě tak Apple udrží podporu minimálně 5 let.

Kdy vyjde iPhone 16?

Pokud by se čistě teoreticky ve světě opět rozjela pandemie koronaviru tak, jak tomu bylo v roce 2020, pak by se mohlo klidně stát, že se iOS 16 dočkáme až v říjnu. Při současné „konstalaci hvězd“ však počítáme s tím, že veřejné verze budou k dispozici ve druhé půli září.

By Tedman Gassler

Který iPhone fotí nejlépe? :: Jak stáhnout iOS 154?
Užitečné odkazy