Domovská stránka > K > Kdy Bude Dalsi Aktualizace Ios?

Kdy bude dalsi aktualizace iOS?

Nové očekávané iOS 15.4 vstoupilo do první beta verze v lednu. Zhruba v půlce března 2022 však dorazí finální veřejná aktualizace, která bude dostupná pro všechny iPhony s aktuální verzí iOS 15.3.1.

Přečtěte si více

Jak dlouho bude podporovany iPhone 8?

Modelová řadaRok vydáníPrvní verze
iPhone 6s/6s Plus2015iOS 9
iPhone SE2016iOS 9
iPhone 7/7 Plus2016iOS 10
iPhone 8/8 Plus2017iOS 11
Když to vezmeme v úvahu, kdy vyjde ios 16? Je téměř jistotou, že se v pondělí 6. června 2022 dočkáme představení nového operačního systému pro telefony iPhone s označením iOS 16.

Jak dlouho bude podporovany iPhone se?

Jejich podpora tak ze strany Applu dosáhne na téměř 6 let. Jen o něco málo mladší je první iPhone SE z března 2016. V jeho případě tak Apple udrží podporu minimálně 5 let. Kdy se zacal vyrabet iPhone 8? Zatímco ve světě se „osmička“ začne prodávat 22. září, u nás to bude o týden později – 29. září.

Kdy vyjde iPhone 15?

Máme zde iOS 15, které Apple představil 7. června na své konferenci WWDC, přičemž beta verze pro vývojáře byla vydána ve stejný den. Mezi širokou veřejnost se finální verze dostala 20. září a dosud na ni nevyšla jediná záplata. Na jaké iPhony jde iOS 15? iOS 15.4. iOS 15.4 přidává možnost odemykat iPhony 12 a novější pomocí Face ID i s nasazenou rouškou.

Jak aktualizovat iOS na starem iPadu?

Ruční aktualizace iPadu

Aktualizace softwaru můžete vyhledat a nainstalovat kdykoli. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Na displeji se objeví verze systému iPadOS, kterou máte momentálně nainstalovanou, a informace o tom, zda je k dispozici aktualizace.
Jak dlouho bude podpora iPhone? A pokud vše půjde hladce, měli bychom mít možnost se na nové vlastnosti iOS 16 podrobně podívat na konci roku 2022.

Také, jak dlouho trva aktualizace ios?

Aktualizace iOS iPhonu nebo iPadu přes systém (OTA)

Nejpoužívanějším způsobem pro instalaci aktualizací v systému iOS je OTA stažení (zkrátka bezdrátově, rovnou z telefonu na pár kliknutí). Instalace trvá 10 – 20 minut v závislosti na rychlosti a stabilitě připojení, ale běžně uživatelé aktualizují telefon přes noc.

By Paapanen Wuerth

Jaký je nejlepší Linux? :: Kdy bude Minecraft zdarma?
Užitečné odkazy