Domovská stránka > J > Jak Propojit Whatsapp S Tabletem?

Jak propojit WhatsApp s tabletem?

Pro používání WhatsApp na tabletu (který není vybaven 3G modulem se SIM kartou) je nejprve třeba získat telefonní číslo, na které vám aplikace pošle autorizační SMS zprávu. S tím vám pomůže například aplikace textPlus, kterou si instalujete z Google Play.

Přečtěte si více

Jak nainstalovat WhatsApp na tablet bez SIM karty?

Krok 1: Otevřete aplikaci WhatsApp na mobilním telefonu, počítači nebo tabletu. Krok 2: Když vás vyzve k zadání vašeho čísla, stačí zadat číslo domovského telefonu nebo číslo pevného čísla. Jak mít WhatsApp na dvou telefonech? Jak používat Whatsapp Web?

  1. Na obrazovce se musí objevit QR kód.
  2. Na telefonu, ve kterém máte nainstalovanou a registrovanou aplikaci WhatsApp, v nabídce vyberte WhatsApp Web a naskenujte QR kód na obrazovce druhého zařízení.
  3. To je vše, nyní budete mít na obrazovce webovou verzi WhatsApp.

Když to vezmeme v úvahu, jak propojit mobil a tablet?

tabletu

Zapnutí hotspotu

  1. Ve druhém zařízení otevřete seznam sítí Wi-Fi.
  2. Vyberte název hotspotu telefonu.
  3. Zadejte heslo hotspotu telefonu.
  4. Klikněte na Připojit.
Jak na WhatsApp na PC? Chcete-li si aplikaci WhatsApp pro počítač nainstalovat, stáhněte ji v Microsoft Storu, v App Storu společnosti Apple nebo na webových stránkách společnosti WhatsApp. Aplikace WhatsApp pro počítač bude fungovat pouze na počítačích, které mají jeden z následujících operačních systémů: Windows 8.1 a novější

Když to vezmeme v úvahu, jak se připojit k whatsapp?

Propojení zařízení

  1. Otevřete WhatsApp na telefonu.
  2. Klepněte na ikonu Více možností > Propojená zařízení.
  3. Klepněte na PROPOJIT SE ZAŘÍZENÍM.
  4. Odemkněte svůj telefon:
  5. Namiřte telefon na obrazovku zařízení, které chcete propojit, a naskenujte QR kód.
Jak stáhnout aplikaci WhatsApp do mobilu? Stažení a otevření aplikace: WhatsApp Messenger si můžete stáhnout zdarma z Obchodu Google Play nebo z App Store společnosti Apple. Následně aplikaci otevřete klepnutím na ikonu s logem WhatsApp na domovské obrazovce telefonu.

Jak volat bez SIM karty?

Stačí signál jakéhokoliv operátora. Zavolat o pomoc na číslo 112 můžou lidé i mobilem bez sim karty. Jak pouzivat WhatsApp bez cisla? Odpovězte v TextNow na automatizovaný hovor z WhatsAppu. Šestimístný ověřovací kód, který uslyšíte v hovoru zadejte do vašeho WhatsAppu. Klikněte na možnost Další. Nyní jste ve svém zařízení nastavili WhatsApp, aniž byste museli používat číslo vašeho mobilního telefonu.

Jak se přihlásit na WhatsApp bez mobilu?

Klikněte na trojici teček v pravém horním rohu a vyberte položku „WhatsApp Web“. Otevře se skener QR kódu. Namiřte telefon na kód a naskenujte jej. Dojde k přihlášení a spuštění aplikace WhatsApp v prohlížeči na vašem počítači.

By Berey

Kdy bude iOS 16? :: Jak se platí Spotify?
Užitečné odkazy