Domovská stránka > K > Kdy Bude Ke Stazeni Ios 15?

Kdy bude ke stazeni iOS 15?

Nový software společnosti Apple je nyní ke stažení. Tuto novinku oznámila společnost na svém posledním eventu společně s dalšími novými produkty. Nejnovější verze operačního systému iOS15 byla nejdřív k dispozici vývojářům k testování, bezplatně stáhnout ji lze od 20. září.

Přečtěte si více

Co přináší iOS 15?

iOS 15 přináší vylepšení zvuku a videa ve FaceTimu, mimo jiné prostorový zvuk a portrétní režim. Funkce Sdíleno s vámi zobrazuje články, fotky a další sdílený obsah z konverzací ve Zprávách v relevantních aplikacích. Soustředění vám pomáhá omezit rozptylování tím, že filtruje oznámení podle toho, co právě děláte. Jak dlouho trva aktualizace iOS 15? Podle údajů analytické společnosti Mixpanel totiž pouhých 8,59 % uživatelů aktualizovala svá zařízení na iOS 15 do 48 hodin od jeho uveřejnění.

Kdy vyjde nový iOS 16?

Je téměř jistotou, že se v pondělí 6. června 2022 dočkáme představení nového operačního systému pro telefony iPhone s označením iOS 16. Jak dlouho bude podporován iPhone XS? iPhoneiPhoneiOSiOS

dlouhoiPhone

Modelová řadaiPhone XS/XS Max
Rok vydání2018
První verzeiOS 12
Poslední verzeiOS 15
20 dalších sloupců

Kdy má vychazet nový iPhone?

K představení by mělo dojít někdy mezi zářím a říjnem 2022, přičemž datum, kdy vyjde iPhone pro rok 2022 na trh, i ten český, je zatím zahaleno tajemstvím. Pokud vše půjde podle plánu, do konce října 2022 se iPhony začnou vyhřívat na plutech obchodů. Co je to iOS? iOS je mobilní operační systém pro telefony iPhone společnosti Apple. Nejdříve byl jako iPhone OS vyvinut na základě macOS pro původní iPhone uvedený na trh v roce 2007, později byl upraven i pro další mobilní zařízení jako je multimediální přehrávač iPod touch a tablet iPad.

Můžete se také zeptat, jak funguje ios?

Výrazným rozdílem je fakt, že společnost Apple jako jediná firma vyrábí jak hardware (iPhone,iPad,iPod), tak software (iOS, macOS,watchOS). Jedná se o uzavřený systém oproti Androidu, přičemž Apple má tímto způsobem dobrou kontrolu nad tím jak systém funguje na produktech, které prodává. Co umí iPhone se? Zatímco ještě před pár lety sloužily mobilní telefony k volání a případně ke psaní zpráv, tak nyní se jedná o naprosto komplexní zařízení, která toho umí o mnoho více. Kromě volání a psaní zastává iPhone například roli fotoaparátu, budíku, kalendáře, poznámkového bloku apod., což je k nezaplacení.

Jak dlouho trva Aktualizace iOS?

Aktualizace iOS iPhonu nebo iPadu přes systém (OTA)

Nejpoužívanějším způsobem pro instalaci aktualizací v systému iOS je OTA stažení (zkrátka bezdrátově, rovnou z telefonu na pár kliknutí). Instalace trvá 10 – 20 minut v závislosti na rychlosti a stabilitě připojení, ale běžně uživatelé aktualizují telefon přes noc.

By Calisa Mattys

Jaký bude iPhone 13? :: Kdy bude aktualizace iOS 154?
Užitečné odkazy