Domovská stránka > C > Co Bude Noveho V Ios 15?

Co bude noveho v iOS 15?

iOS 15 je nabitý novými funkcemi, které tě udrží ve spojení, pomůžou ti soustředit se, prozkoumávat svět a díky vyspělé inteligenci toho na iPhonu zvládat víc než kdy předtím.

Přečtěte si více

Podle toho, kdy bude dalsi aktualizace ios?

Nové očekávané iOS 15.4 vstoupilo do první beta verze v lednu. Zhruba v půlce března 2022 však dorazí finální veřejná aktualizace, která bude dostupná pro všechny iPhony s aktuální verzí iOS 15.3.1. Kdy bude iOS 15 na iPhone 7? Datum vydání iOS 15

Nový operační systém iOS 15 vyjde společně s iPadOS 15 a WatchOS 8 na podzim 2021.

Jak dlouho bude podporovany iPhone 7?

Jako příklad můžeme použít pět let starý Apple iPhone 7 (2016), který stále nabízí možnost stáhnout si nejnovější balíček aktualizace, tedy konkrétně iOS 15. Pro srovnání, telefon s operačním systémem Android z roku 2018 již nenabízí možnost upgradu a tak není žádná možnost instalovat novější verzi. Když to vezmeme v úvahu, co je to ios? iOS je mobilní operační systém pro telefony iPhone společnosti Apple. Nejdříve byl jako iPhone OS vyvinut na základě macOS pro původní iPhone uvedený na trh v roce 2007, později byl upraven i pro další mobilní zařízení jako je multimediální přehrávač iPod touch a tablet iPad.

Lidé se také ptají, kdy vyjde nový ios 16?

Je téměř jistotou, že se v pondělí 6. června 2022 dočkáme představení nového operačního systému pro telefony iPhone s označením iOS 16. Kdy vyjde iPhone 15? Máme zde iOS 15, které Apple představil 7. června na své konferenci WWDC, přičemž beta verze pro vývojáře byla vydána ve stejný den. Mezi širokou veřejnost se finální verze dostala 20. září a dosud na ni nevyšla jediná záplata.

Jak aktualizovat iOS na starem iPadu?

Ruční aktualizace iPadu

Aktualizace softwaru můžete vyhledat a nainstalovat kdykoli. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Na displeji se objeví verze systému iPadOS, kterou máte momentálně nainstalovanou, a informace o tom, zda je k dispozici aktualizace.
Kdy má vychazet nový iPhone? K představení by mělo dojít někdy mezi zářím a říjnem 2022, přičemž datum, kdy vyjde iPhone pro rok 2022 na trh, i ten český, je zatím zahaleno tajemstvím. Pokud vše půjde podle plánu, do konce října 2022 se iPhony začnou vyhřívat na plutech obchodů.

Jak dlouho bude podporovany iPhone se?

Jejich podpora tak ze strany Applu dosáhne na téměř 6 let. Jen o něco málo mladší je první iPhone SE z března 2016. V jeho případě tak Apple udrží podporu minimálně 5 let.

By Nils

Jak dlouho trva Aktualizace iOS? :: Kdy vyjde iPhone se 2022?
Užitečné odkazy