Domovská stránka > C > Co Znamená Být S Tvrdým Y?

Co znamená být s tvrdým Y?

Slovo být patří do vyjmenovaných slov, píšeme ho tedy s tvrdým Y. Znamená existovat, někde se nacházet. Když tedy někde jsme, pobýváme tam, někde se nacházíme, jedná se o sloveso být. Slovo být ale použijeme i v případě, že chceme říct, že někdo něčím byl, nebo chce být.

Přečtěte si více

Jak si zmenit heslo na QPlay?

Registrace na serveru QPlay.cz

Pro zvýšení bezpečnosti tvého účtu budeme potřebovat tvůj email, na který ti pošleme odkaz pro jeho ověření. Tento email bude dále sloužit například pro případný reset zapomenutého hesla nebo změnu nicku.
Co je QPlay? Jeden z nejpopulárnějších československých serverů, zaměřujících se na minihry je QPlay. Jedná se o velice povedený a kvalitní server, kterému chybí snad jen jediná věc – aktivní A-tým.

Může se také zeptat, co znamená zkratka c?

Číslo jednací (zkracováno č. j., čj.) je jednoznačný identifikátor dokumentu. Když to vezmeme v úvahu, co znamená zkratka f? Sociální sítě po smrti Karla Gotta zaplavily reakce v podobě písmene F. To, co by se některým mohlo zdát jako projev neúcty, je náhrada za zaběhlou zkratku RIP, která se do češtiny překládá jako: „Odpočívej v pokoji“. Převážně mladí lidé jí vlastně slangově vyjadřují respekt k zesnulé osobě.

Co to znamená TJ?

pro spojení a podobně, a tak podobně, to jest, a jiné, mimo jiné. Co to znamená SMS? Služba krátkých textových zpráv (zkratka SMS z anglického Short message service) je název pro službu dostupnou na většině digitálních mobilních telefonů. Zprávu lze posílat mezi mobilními telefony, jinými zařízeními, na pevné telefony nebo přes internet. Délka zprávy je omezena na 160 znaků.

Jak psát zkratku Tel?

Skupina písmen Tel může mít různé významy:

  1. Tel., zkratka pro telefonní číslo.
  2. TEL, zkratka pro tetraethylolovo (z anglického tetraethyllead)
Co znamená zkratka FB? Význam: FB - zkratka pro sociální síť Facebook. Například: "Jseš na FB? Přidej si mě do přátel!"

Může se také zeptat, s kým čím?

1. pádnominativKdo? Co?
4. pádakuzativKoho? Co?
5. pádvokativOslovujeme, voláme
6. pádlokálO kom? O čem?
7. pádinstrumentálS kým? S čím?
2 další řádky

By Gregoor Kosobud

Co sviti v LED diodě? :: Jak se píše ko?
Užitečné odkazy