Domovská stránka > P > Proč Mi Nejde Otevřít Aplikace?

Proč mi nejde otevřít aplikace?

Jestliže některá z aplikací instalovaných ve vašem smartphonu nejde spustit nebo při spuštění padá, zkuste nejdříve restartovat telefon. Když to nepomůže, otevřete nabídku »Nastavení | Aplikace | Stažené«, v seznamu vyhledejte problémovou aplikaci a klepněte na tlačítko »Vynutit ukončení«. Pak aplikaci znovu spusťte.

Přečtěte si více

Proč mi padají aplikace na Androidu?

Problém souvisí se systémovou komponentou nazvanou Android System WebView. Google pro ni prostřednictvím obchodu Google Play vydal zabugovaný update, což mělo u mnoha uživatelů za následek padání aplikací. Co dělat když aplikace nereaguje? Restartujte telefon běžným způsobem a zkontrolujte aplikace

  1. Restartujte telefon.
  2. Nedávno stažené aplikace postupně odstraňte.
  3. Po odstranění každé z nich telefon obvyklým způsobem restartujte.
  4. Až odinstalujete aplikaci, která problém způsobuje, ostatní odstraněné aplikace můžete znovu nainstalovat.

Lidé se také ptají, jak opravit aplikaci?

Vyberte Start > Nastavení > Aplikace > Aplikace a funkce. Vyberte ikonuDalší vedle aplikace, kterou chcete opravit. Vyberte odkaz Upřesnit možnosti pod názvem aplikace (některé aplikace tuto možnost nemají). Na stránce, která se otevře, vyberte možnost Opravit, pokud je dostupná. Co dělat když aplikace Google pravidelně přestává fungovat? Mnohým uživatelům ale i poté smartphone zobrazuje problémové okno s tím, že aplikace Google pravidelně přestává fungovat. V takovém případě může pomoci odinstalovat verzi aplikace Google, která chybu způsobuje. Tato služba je však v Androidu nativní, jak již zaznělo, a tudíž není možné ji smazat kompletně.

Podle toho, jak opravit chybu androidu?

Jak opravit chybu Androidu ve smartphonu

V zobrazeném seznamu vyberte položku »Moje aplikace a hry«, v přehledu vyhledejte a otevřete »Android System WebView«. Protože chybou je postižena poslední aktualizace, můžete nyní zvolit možnost »Odinstalovat aktualizaci« a obnovit původní stav komponenty.
A další otázka, jak opravit systém android? Odstraňování problémů s telefonem

  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Dole klepněte na Systém. Aktualizace systému. (V případě potřeby nejprve klepněte na Informace o telefonu nebo Informace o tabletu.)
  3. Zobrazí se stav aktualizace. Postupujte podle pokynů na displeji.

Jak restartovat Google Play?

Přejděte do nabídky »Nastavení | Aplikace | Všechny aplikace« a na seznamu vyhledejte »Obchod Google Play«. Klepněte na tuto položku a následně použijte tlačítko »Vynutit ukončení«. Při dalším spuštění by již aplikace Obchod Play měla opět fungovat správně. Proč mi padá aplikace? Google na tuto masivní vlnu nespokojenosti naštěstí rychle zareagoval. Firma už zjistila, kde je problém. Padání mnoha aplikací způsobovala systémová komponenta Android System WebView respektive prohlížeč Google Chrome. Android System WebView je integrovaný prohlížeč, který pro vás otevírá stránky uvnitř aplikací.

Co dělat když mi padají aplikace na mobilu?

Jak opravit padající aplikace na Androidu? Prvotní rady zahrnovaly smazání komponenty System WebView z mobilu. Google už nicméně uvolnil opravu aplikací WebView a Google Chrome. Stáhnout je v opravené podobě můžete prostřednictvím obchodu Google Play.

By Trutko Elzy

Jak vycistit Nabijeci konektor iPhone? :: Jak vymazat historii hovorů?
Užitečné odkazy