Domovská stránka > J > Jak Vycistit Nabijeci Konektor Iphone?

Jak vycistit Nabijeci konektor iPhone?

Na čištění nabíjecího konektoru u iPhonu doporučujeme použít tenké párátko a starý zubní kartáček. Můžete také použít jehlu, pinzetu, ale dřevěné párátko je jednoznačně šetrnější řešení. Pokud nečištíte nabíjecí konektory každý den, mohli byste nabíjecímu konektoru iPhonu spíše uškodit než pomoci.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, jak odstranit vodu z konektoru?

tekutině z konektoru můžete pomoci podržením přístroje konektorem dolů a mírným poklepáváním dlaní. Nikdy do konektoru nic nevsunujte (tyčinky do uší, ubrousky apod.) přístroj nechejte na suchém místě a nechte samovolně vyschnout. Co dělat když iPhone nereaguje na nabíječka? Postupujte takhle:

  1. Odstraňte všechny nečistoty z nabíjecího portu na spodní straně zařízení.
  2. Restartujte iPhone nebo iPod touch.
  3. Zkuste jiný USB kabel nebo nabíječku.
  4. Přesvědčte se, že máte nejnovější verzi iOS.
  5. Kontaktujte podporu Apple a domluvte si servis.

Co delat kdyz nefunguje nabijecka?

Nefunkční nabíječka

Napájecí kabel je hodně využívaný a namáhaný. Často dochází delším používáním k jeho poškození. Pokud není poškození přímo viditelné, půjčte si nabíječku od někoho jiného a otestujte. Pokud ta funguje bez problému, je načase zakoupit nový napájecí kabel.
Jak opravit nabijeni iPhone? Jednoduchá oprava iPhone Vám pomůže – budete k tomu potřebovat samotný iPhone nebo iPad a obyčejné párátko. Následně stačí nejlépe iOS zařízení vypnout. Po vypnutí stačí uchopit párátko a nečistoty z otvoru pro nabíjení jednoduše vyšťourat. Sami budete jistě překvapeni, kolik nečistot se zde bude skrývat.

Jak vycistit nabijeni iPhone?

Pro vyčištění konektoru stačí párátko opakovaně do konektoru strkat a snažit se veškerý nepořádek a prach dostat směrem ven. Pokud se vám to nebude dařit, můžete na párátko „navléct“ ubrousek či hadřík, který namočíte v čistém alkoholu. Jak vycistit Nabijeci port? Nejjednodušším řešením pro vyčistění Lightning portu je párátko a tím opatrně odstranit veškeré nečistoty usazené v portu. Pokud máte po ruce kamaráda, může vám do portu posvítit, abyste viděli, zda v něm ještě nějaké nečistoty nezbyly.

Jak Nabijet iPhone Iphonem?

Bezdrátové nabíjení

Připojte nabíječku k napájení. Použijte k tomu napájecí adaptér, který jste s doplňkem dostali, nebo jiný adaptér doporučený výrobcem. Položte adaptér na rovnou plochu nebo jiné místo doporučené výrobcem. Položte iPhone na nabíječku displejem nahoru.
Podle toho, jak dostat vodu z repraku? Sami výrobci často do svých zařízení integrují funkci pro zbavení se vody. Např. u chytrých hodinek Samsungu stačí stisknout tlačítko a začít třepat rukou. Hodinky vydají několik hlasitých tónů, díky nimž se voda snáze uvolní a uživatel třepáním uvolní otvory pro vedení zvuku.

Jak dostat vodu z telefonu iPhone?

Namočený iPhone pak ideálně vysušíte tak, že ho budete držet Lightning konektorem dolů a budete si jím jemně klepat do dlaně. Tím z něj odstraníte přebytečnou tekutinu. Následně jej nechte na suchém místě otočený displejem dolů, kde proudí vzduch (ale ne na topení).

By Kimmi

Jak dostat vodu z reproduktoru iPhone? :: Proč mi nejde otevřít aplikace?
Užitečné odkazy