Domovská stránka > P > Proč Nefunguje George?

Proč nefunguje George?

Zkontrolujte, že heslo, které zadáváte při přihlášení, je správné a neobsahuje nepovolené znaky a mezery. Pokud si vaše heslo nepamatujete, využijte proces pro obnovení hesla. Zkontrolujte, že do aplikace George klíč zadáváte správný 6místný PIN (případně, že používáte správný otisk prstu).

Přečtěte si více

Proč mi nejde stahovat z Google Play?

Zkuste zapnout a vypnout režim v letadle, abyste pomohli obnovit připojení. Zakažte a povolte nastavení času a data. Vaše Android zařízení používá při spuštění Obchodu Google Play čas a datum. Pokud nepracují správně, může to způsobit základní problémy s aplikací. Podle toho, jak nainstalovat obchod google play? Obchod PlayAndroidPlay

Spuštění aplikace Obchod Play

  1. V zařízení přejděte do sekce Aplikace.
  2. Klepněte na Obchod Google Play .
  3. Aplikace se otevře a můžete vyhledat obsah ke stažení.

Jak povolit Google Play?

Otevřete Nastavení telefonu a přejděte na záložku „Aplikace a oznámení“ / „Aplikace“ *. Ze seznamu aplikací vyberte Obchod Google Play. Pokud se zobrazí možnost „Povolit“, klikněte na ni. Jak aktualizovat MIUI? Pak musíte jít do Nastavení> O telefonu> Aktualizace systému a stiskněte ikonu se třemi tečkami a poté stiskněte «Vybrat balíček aktualizace». Pokud se tato možnost nezobrazí, musíte desetkrát stisknout ikonu MIUI, aby byla tato a další možnosti povoleny.

Kdy vyjde MIUI 13?

prosince prezentovalo Xiaomi poslední letošní velkou várku novinek. Kromě nové řady telefonů Xiaomi 12, sluchátek TWS Earphones 3 a hodinek Watch S1 byla představena také nejnovější verze grafické nadstavby MIUI. Krátce na to přišly další dobré zprávy: aktualizace na MIUI 13 začnou v 1. čtvrtletí roku 2022. Jak nainstalovat MIUI 12? Jak automaticky instalovat aktualizace?

  1. Otevřete Nastavení.
  2. Pokračujte do sekce O telefonu.
  3. Klepněte na Verze MIUI.
  4. Klepněte na tři tečky v pravém horním rohu.
  5. Z nabídky zvolte Aktualizovat nastavení.
  6. Aktivujte přepínač Instalovat automaticky.

Lidé se také ptají, jak spustit aktualizaci na windows 10?

Pokud chcete tuto aktualizaci nainstalovat hned, vyberte Start > Nastavení > Aktualizace a zabezpečení > Windows Update a pak vyberte Vyhledat aktualizace. Pokud jsou aktualizace k dispozici, nainstalujte je. Když to vezmeme v úvahu, jak si aktualizovat minecraft? Přejděte do aplikace Minecraft nebo ji vyhledejte pomocí vyhledávacího nástroje. Vedle vyhledávacího pole můžete vidět sadu teček „…“. Pokud ano, klikněte na něj a vyberte „aktualizovat“.

Jak spustit aktualizací Windows 11?

Pokud chcete zkontrolovat, jestli je Windows 11 pro vaše zařízení připravený, přejděte na Start > Nastavení > Aktualizace a Zabezpečení > Sužba Windows Update a vyberte Vyhledat aktualizace. Pokud je upgrade pro vaše zařízení k dispozici a chcete pokračovat, stáhněte a nainstalujte ho.

By Tacklind

Jak si aktualizovat WhatsApp? :: Co delat kdyz nefungují aplikace?
Užitečné odkazy