Domovská stránka > J > Jak Nastavit Druhou Sim Kartu?

Jak nastavit druhou SIM kartu?

Přejděte do Nastavení > Mobilní síť > Správa karet SIM a nastavte kartu SIM 1 nebo SIM 2 jako výchozí kartu SIM pro datové přenosy nebo volání.

Přečtěte si více

Také, jak funguje dvojsimka?

Umožňuje vám, abyste měli stejné telefonní číslo na dvou různých SIM kartách. DvojSIMku vám vystavíme zdarma. Hodí se v situacích, kdy často měníte přístroje, odpadá vám tak nutnost neustále přehazovat SIM kartu. Vždy je však nutné mít zapnutou pouze jednu ze SIM karet. Jak prejit z eSIM na SIM? Převedení fyzické SIM karty na eSIM ve stejném iPhonu

  1. Na iPhonu přejděte do Nastavení > Mobilní data.
  2. Klepněte na Převést na eSIM.
  3. Klepněte na Převést mobilní tarif.
  4. Klepněte na Převést na eSIM.
  5. Počkejte, až se eSIM aktivuje.
  6. Fyzickou SIM kartu vyjměte z iPhonu.

Jak funguje eSIM?

eSIM (embedded SIM - vestavěná SIM) je SIM karta, kterou si do telefonu nahrajete přes internet, takže do svého zařízení nic fyzicky nevkládáte. eSIM u nás můžete získat v papírové podobě (voucher s QR kódem) nebo v digitální podobě. Podle toho, jak přepínat sim karty? V nastavení klikněte na položku Správa SIM, kde uvidíte obě vaše SIM a jejich nastavení. Můžete zde některou ze SIM zcela vypnout (odpojit) nebo znovu zapnout. Pokud na jednu ze SIM kliknete, zobrazí se vám několik možností.

A další otázka, jak nastavit esim?

Nastavení eSIM

  1. Otevřete aplikaci Fotoaparát a naskenujte QR kód.
  2. Jakmile se zobrazí oznámení Byl nalezen mobilní tarif, klepněte na něj.
  3. Dole na obrazovce klepněte na Pokračovat.
  4. Klepněte na Přidat mobilní tarif.
Podle toho, jak otevřít slot na sim kartu? Lepší je vyzkoušet vzít kousek silně lepicí pásky, kterou ohnete a ohyb přilepíte na šuplík. Pořádně přitisknete a pak prudkým tahem vysunete. Postup funguje dobře u šuplíčků, které nejsou zaseklé a jdou relativně lehce. Podmínkou je páska se silnou lepicí schopností.

Může se také zeptat, jak se restartuje iphone se?

Restartování iPhonu

  1. Podržte boční tlačítko spolu s libovolným z tlačítek hlasitosti, dokud se nezobrazí vypínací posuvník.
  2. Přetáhněte posuvník a počkejte 30 sekund, dokud se zařízení nevypne.
  3. Zařízení znova zapnete tak, že podržíte boční tlačítko (na pravé straně iPhonu), dokud se nezobrazí logo Apple.
Jak otevřít přihrádku na SIM kartu? Vložte standardní nástroj Huawei pro vysouvání SIM karty vertikálně do otvůrku na slotu pro SIM kartu (který se nachází na slotu SIM karty nebo vedle něj) lehce zatlačte, dokud slot nevyjede, a poté vyjměte slot na SIM kartu ven. Přesvědčte se, že jste nezaměnili otvor mikrofonu s otvorem slotu SIM karty.

Jak zrusit eSIM?

V případě prodeje či reklamace telefonu asi budete chtít svůj eSIM profil odstranit. Ovšem pozor, uvedení do továrního nastavení profil smazat nemusí. Proto v nastavení zkontrolujte, že je skutečně odebrán, případně tak učiňte ručně. Při deaktivaci je stejně jako při aktivaci nutný přístup k internetu.

By Biondo Lemmond

Jak dlouho vydrží iPhone XR nabitý? :: Jak pouzivat iPhone bez Touch ID?
Užitečné odkazy