Domovská stránka > J > Jak Upravit Video V Mp4?

Jak upravit video v MP4?

Wondershare Filmora je další profesionální MP4 editor. MP4 videa můžete importovat zdarma pro editaci. A máte možnost upravovat, stříhat, kombinovat a otáčet videa MP4, odpojovat zvuk z videa MP4 k dalším úpravám, přidávat hudbu na pozadí, přechody a tituly do formátu MP4 a další.

Přečtěte si více

A další otázka, jak ořezat mp4?

Výkonné editační funkce, jako je Oříznout, Oříznout, Otočit, Efekty, Vylepšit, 3D a další.

  1. Krok 1Stáhněte a nainstalujte zastřihovač MP4.
  2. Krok 2Rozdělte a ořízněte MP4 na klipy.
  3. Krok 3Vystřihněte požadovanou část z MP4.
  4. Krok 4Exportujte oříznuté soubory MP4.
Může se také zeptat, jak otočit video? Z nabídky nahoře zvolte Nástroje a následně Efekty a filtry. Dále vyberte Efekty videa -> Geometrie a zde zaškrtněte políčko Převést (pokud má být otočení videa o 90, 180 nebo 270 stupňů) nebo Otočit, pokud si úhel chcete vybrat (POZOR na oříznutí videa).

Jak rozdělit MP4 soubor?

Format Factory je populární převaděč formátů souborů. Může zpracovávat různé video formáty včetně MP4. Navíc můžete video MP4 rozdělit na klipy a poté je převést. Vyměňujte si bezplatné funkce s reklamami. Jak rozdělit film na dvě části MKV? Free MKV Splitter je užitečná pomůcka umožňující rozdělení velkých video souborů MKV na zvolený počet menších částí. Soubory je možné rozdělit i přesně podle vlastních časových úseků. Předností programu je velmi snadné a přehledné ovládání.

Také, jak prehrat video z gopro?

GoPro VR Player je přehrávač pro 360-stupňové fotografie a videa zaznamenaná pomocí kamer GoPro. Umožňuje sledování VR (virtual reality) videí v jejich původní kvalitě, tedy v maximálním možném rozlišení 5K a se snímkovací frekvencí až 60 FPS (ve spolupráci s programy Cineform nebo ProRes). Jak upravit video z GoPro? A není nutné ani vlastnit akční kameru GoPro, ale videa lze upravovat i z mobilu nebo jiných kamer. Stačí k tomu aplikace Quik. Aplikace Quik sama o sobě nabízí jen minimum nastavení a lze tak zvolit třeba uložení výsledného videa ve Full HD rozlišení. Mnohem více už toho je možné provádět se samotným videem.

Může se také zeptat, jak stáhnout video z gopro?

Quik je utilita pro uložení a správu vašich videí a fotografií pořízených prostřednictvím kamery GoPro. Součástí programu je intuitivní editor pro stříhání videí a jejich sdílení pomocí internetových služeb YouTube a Facebook. Můžete se také zeptat, jak udělat z videa fotku xiaomi? Vytvoření animace nebo koláže

  1. Na telefonu nebo tabletu Android spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Přihlaste se k účtu Google.
  3. Dole klepněte na Knihovna. Nástroje.
  4. V části Vytvořit nový vyberte Animace nebo Koláž.
  5. Vyberte fotky, které chcete použít.
  6. Vpravo nahoře klepněte na Vytvořit.

Pokud jde o to, jak na iphonu udělat fotku z videa?

Přejděte do App Store a vyhledejte aplikaci IntoLive a stáhněte si ji. Spusťte aplikaci a udělte jí přístup k fotografiím. Klepněte na video, které chcete převést. Upravte video, jak chcete (korekce barev, rotace apod.)

By Ammadis

Co je to editor? :: Jak vybrat mobil na focení?
Užitečné odkazy