Domovská stránka > J > Jak Převést Video Z Mp4 Do Avi?

Jak převést video z MP4 do AVI?

Pazera Free MP4 to AVI Converter 1.9

Program nabízí nastavení mnoha parametrů konverze a díky jednoduchému rozhraní se s ním velice dobře pracuje. Dalšími nástroji jsou: dekódování nejdůležitějších audio a video kodeků (MPEG-4 AVC/H.

Přečtěte si více

Jak změnit formát videa?

Jak převést MP4 Online?

  1. První krok. Vložte soubor (MKV, AVI nebo jiný video formát) přetažením nebo klepnutím na tlačítko Přidat soubory. ( Add files)
  2. Druhý krok. Vyberte video nebo audio formát pro výstup a zvolte rozlišení pro výstupní video.
  3. Třetí krok. Potvrďte své úpravy a uložte své video do preferovaného formátu.
Jak udělat z AVI MP4? Návod
  1. Klikněte na tlačítko CHOOSE FILE a vyberte soubor AVI.
  2. Klikněte na tlačítko CONVERT a zahajte konverzi z AVI do MP4.
  3. Tlačítkem Download soubor MP4 stáhnete a uložíte.

Když to vezmeme v úvahu, jak změnit video na audio?

Bezplatný Online Video Konvertor od Apowersoft je skvělá aplikace, která je k dispozici pro Windows a Mac OS. Tento bezplatný video konvertor si vede nejlépe při konverzi videa, umí převádět videa na jakýkoli typ video nebo audio formátů v úžasné rychlosti. Jaký video Converter? Pokud řešíte, jak převést video z jednoho formátu do druhého, nebo jak snadno upravit velikost videa, určitě se pozastavte u tohoto programu. Any Video Converter je program stvořený k tomu, aby dokázal provádět konverze mezi téměř všemi video formáty, mezi nimiž nechybí: DivX, XviD. MOV, rm, rmvb.

Co je konverze videa?

Převod videa z formátu do formátu, jeho základní úpravy a nastavení kvality výstupu. Jak převést video do MP4? Zde důrazně doporučujeme profesionální nástroj pro převod videa na MP4, Video Converter Ultimate můžete změnit jakékoli video na MP4 bez ztráty kvality obrazu nebo zvuku. Vysoce podporuje všechny populární video a audio formáty, jako jsou MP4, MOV, AVI, MKV, FLV, MPEG, AAC, M4A, MP3 a další.

Jak změnit koncovku u videa?

Prism Video File Converter si poradí s konvertováním videosouborů s koncovkou AVI, MPEG, VOB, ASF, MP4 a WMV. Stačí pouze přidat soubory k převodu do seznamu, nastavit výstupní parametry videa (vybrat formát výstupního videa – ten je závislý na instalovaných kodecích v systému) a stisknout tlačítko ke konvertování. Jak se komprimuje video? Komprimujte video ve třech krocích

  1. Nahrajte video. Klikněte na "+" pro přidání videa ke kompresi.
  2. Vyberte typ nebo rozlišení Vyberte požadované kompresní typy a rozlišení videa.
  3. Spusťte komprimaci. Klikněte na tlačítko "Komprimovat" pro spuštění programu a zahájení komprese.

Jak dostat zvuk z videa?

Navštivte Mp3Skull (nebo jakýkoli jiný stahovač zvuku YouTube) a najděte video, které chcete stáhnout, jako MP3. Odkaz na video můžete také vložit, pokud jste již zkopírovali přímý odkaz z e-mailu, textové zprávy, aplikace YouTube, webového prohlížeče atd. Pomocí možnosti stahování uložte MP3 do svého zařízení.

By Barnaba Jaquir

Jak změnit formát videa? :: Jak změnit formát?
Užitečné odkazy