Domovská stránka > V > V Čem Přehrát Video Mp4?

V čem přehrát video MP4?

MP4 Player je jednoduchý přehrávač MP4 videosouborů. Program také pomůže najít a nainstalovat potřebné kodeky v případě, že nebudou v systému již nainstalovány. MP4 Player disponuje jednoduchým uživatelským rozhraním, které umožňuje snadnou instalaci a snadné ovládání.

Přečtěte si více

Co to je MP3?

MP3 (MPEG-1 nebo MPEG-2 Audio Layer III) je ztrátový formát kódování audia, založený na kompresním algoritmu definovaném skupinou MPEG (Motion Picture Experts Group). Jak změnit video na audio? Bezplatný Online Video Konvertor od Apowersoft je skvělá aplikace, která je k dispozici pro Windows a Mac OS. Tento bezplatný video konvertor si vede nejlépe při konverzi videa, umí převádět videa na jakýkoli typ video nebo audio formátů v úžasné rychlosti.

Tak jak prevest video na avi?

Nejčastěji opěvovaným programem pro převod souborů je Format Factory. Instalační soubor má kolem příjemných 40 MB a odkaz na něj naleznete na konci článku. Instalace je snadná a rychlá, stejně jako následná práce aplikací. Pozor je zde dobré dát pouze na instalaci toolbaru vyhledávače "Ask", kterou nedoporučuji. Podle toho, jak převést video z mp4 do avi? Krok 1: Stáhněte si Movavi Video Converter na vašem počítači a nainstalujte jej nejprve. Krok 2: Spusťte tento konvertor a klikněte na "Přidat video" pro výběr souboru MP4, který chcete převést. Krok 3: Poté vyberte AVI jako výstupní formát a vyberte si výstupní složku.

Může se také zeptat, jak na kompresi videa?

Free Video Compressor je nástroj pro kompresi video souborů. Umožňuje snížit datovou velikost na základě zvolené výstupní kvality audia. Zároveň nabízí jednoduchý způsob pro vystřižení konkrétní části videa (nastavením času začátku a konce) nebo úpravu rozměrů videa, resp. jeho rozlišení. Když to vezmeme v úvahu, jak se komprimuje video? Komprimujte video ve třech krocích

  1. Nahrajte video. Klikněte na "+" pro přidání videa ke kompresi.
  2. Vyberte typ nebo rozlišení Vyberte požadované kompresní typy a rozlišení videa.
  3. Spusťte komprimaci. Klikněte na tlačítko "Komprimovat" pro spuštění programu a zahájení komprese.

A další otázka, jak komprimovat video online?

Jak mohu zmenšit videa online?

  1. Nahrajte svůj video soubor pomocí tlačítka „Vybrat soubor“.
  2. Vyberte cílový formát (obvykle je dobrá volba .mp4)
  3. Klikněte na možnost Zmenšit video!
  4. Stahování začne automaticky na další stránce, jakmile je převod dokončen. Poté najdete soubor ve složce pro stahování.
Může se také zeptat, jak otočit video? Z nabídky nahoře zvolte Nástroje a následně Efekty a filtry. Dále vyberte Efekty videa -> Geometrie a zde zaškrtněte políčko Převést (pokud má být otočení videa o 90, 180 nebo 270 stupňů) nebo Otočit, pokud si úhel chcete vybrat (POZOR na oříznutí videa).

Jak ořezat video?

Ano můžeš. Aplikace VistaCreate pro Android je k dispozici na Google Play pro Android , je zdarma a poskytuje všechny stejné funkce jako desktopová verze VistaCreate. Jednoduše nainstalujte aplikaci, vyberte nebo nahrajte své video a použijte ořezávací nástroj.

By Ashli

Co je to přípona? :: Jakou příponu má video?
Užitečné odkazy