Domovská stránka > J > Jak Vypálit Video V Mp4 Formátu Na Dvd?

Jak vypálit video v MP4 formátu na DVD?

Kroky k vypálení MP4 na DVD pomocí echoshare DVD Creator

Krok 1: Nainstalujte a spusťte echoshare DVD Creatora vložte prázdný disk do přihrádky na disk počítače. Krok 2: Importujte svá videa do echoshare zaškrtnutím Přidat mediální soubory or Přidat složku médií. Nebo prostě přetáhnout soubor MP4 na echoshare rozhraní.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak vytvořit video dvd?

Pak si můžete poměrně snadno vytvořit profesionálně vypadající video DVD, obsahující libovolné videonahrávky. Umožní vám to volně dostupný nástroj DVDStyler. Ten podporuje tvorbu a vypalování DVD video disků s interaktivním menu, vytvořeným pomocí některé z připravených šablon. Také, jak vypálit film na blu ray? Windows: Vypalte svou ISO pomocí ImgBurn

Pod zdrojem klikněte na žlutou ikonu složky a vyhledejte a vyberte ISO vašeho filmu. Ujistěte se, že je v části Cíl vybrána vaše cílová disková jednotka, poté klikněte na velké vypalovací tlačítko v dolní části okna. ImgBurn začne vypalovat vaše ISO na disk.

Jak převést MKV na DVD?

Klíčové vlastnosti:

  1. Vypálte MKV na DVD ve Windows 10/8/7 a Mac OS X a novějších jediným kliknutím.
  2. Kromě MKV podporuje širokou škálu video a audio formátů.
  3. Před vypálením na disk DVD přidejte zvukové stopy a stopy titulků do videí MKV.
  4. Otáčejte, ořízněte, ořízněte nebo upravte videa MKV bez ztráty kvality.
Jak udělat kapitoly ve videu? Přihlaste se do Studia YouTube. V levé nabídce vyberte možnost Obsah. Klikněte na video, které chcete upravit. Klikněte na tlačítko UKÁZAT VÍCE a pod Automatickými kapitolami vyberte možnost Povolit automatické kapitoly (když je to možné).

V čem vypálit MKV na DVD?

Freemake Video Converter je bezplatný převodník MKV na DVD, který umožňuje vypalování videí v MKV a jiných formátech na vysoce kvalitní DVD. Pomocí tohoto softwaru můžete vypálit videa až na 40 hodin na jeden disk a uložit soubory ve formátu ISO. Stáhněte a spusťte Freemake Video Converter na svém PC.

By Denice Hagley

Jak vyrobit filtr na dešťovou vodu? :: Jak vypálit ISO na flash disk?
Užitečné odkazy