Domovská stránka > J > Jak Upravit Video Z Mobilu?

Jak upravit video z mobilu?

ActionDirector Video Editor patří k nejoblíbenějším Android aplikacím pro střih videa. Abyste mohli tuto aplikaci v bezplatné či premiové verzi používat, váš smartphone musí běžet na operačním systému Android 4.3 nebo vyšším. ActionDirector Video Editor umožňuje nejen střih videa, ale i úpravu videa.

Přečtěte si více

Jak vytvorit video v mobilu?

Google Photos nabídne ale i webové rozhraní, editace videa ale probíhá na mobilu. Ruční vytvoření filmu je dostupné v mobilní aplikaci přes tlačítko +. Po vybrání fotografií a videí Google vše automaticky sestříhá a nabídne hotový snímek včetně podkresové hudby. Jestliže se vám nelíbí, můžete si jej ručně doupravit. Jak udělat z videa fotku v mobilu? Je to velice snadné:

  1. Otevřete na svém telefonu Galerii a požadované video.
  2. V dolní části obrazovky klepněte na Přehrát video.
  3. Poté se dotkněte obrazovky pro zobrazení ovládacích prvků
  4. Video v požadovaný okamžik pozastavte nebo jen klepněte v levé horní části obrazovku na ikonu zachycení snímku z videa.

Jak zkrátit video v telefonu?

Otevřete aplikaci Galerie, klepněte na miniaturu fotografie, kterou chcete upravovat, a poté klepněte na možnost Upravit pro přístup k funkcím úprav. Oříznutí a otočení: Klepněte na možnost , vyberte snímek a poté přetáhněte mřížku nebo její rohy, abyste vybrali část, kterou chcete ponechat. Pokud jde o to, jak se upravují videa? Chcete-li video sestříhat nebo odstranit jeho část, otevřete editor videa.

  1. Přihlaste se do Studia YouTube.
  2. V nabídce vlevo vyberte možnost Obsah.
  3. Klikněte na název nebo miniaturu videa, které chcete upravit.
  4. V levé nabídce vyberte možnost Editor.

Lidé se také ptají, jak natocit video s filtrem?

Jakmile si video najdete, tak jej rozklikněte, a poté v pravém horním rohu klepněte na možnost Upravit. Poté se v prostředí úprav v dolním menu přesuňte do sekce filtrů, která má ikonu tří kuliček. Odsud už si můžete vybrat z několika filtrů, včetně sépie, černobílého a dalších. Podle toho, jak otocit video v mobile? Na zařízení s Androidem doporučujeme využít aplikaci Google Photos (pokud ji váš telefon nemá předinstalovanou, stáhněte zdarma z Google Play), některé mobily to však zvládnou přímo v Galerii. Do Google Photos nahrajte svůj snímek a stiskem tlačítka Edit pod videem veprostřed se vám nabídne možnost Otočit.

Jak zrychlit video v telefonu?

Poznámka: Za účelem poskytnutí dostačujícího výkonu je možné přehrávat videa různými rychlostmi pouze v systému Android verze 5.0 nebo novější.

  1. Přejděte na video.
  2. Klepněte na video a poté klepněte na možnostVíce .
  3. Klepněte na Rychlost přehrávání.
  4. Zvolte, jakou rychlostí chcete video přehrávat.
Jak sestavit video? Jak vytvořit video automaticky

V aplikaci Fotky otevřete kolekci a vpravo nahoře klikněte na Vytvořit -> Automatické video s hudbou. V dalším okně si vyberte snímky, které mají být do vytvářeného videa zahrnuty, a klikněte na tlačítko Vytvořit. Video pojmenujte. Během chvilky bude připraveno k přehrání.

A další otázka, jak vyriznout fotku z videa?

Možností je celá řada, my rádi používáme oblíbený přehrávač VLC Media Player. V jeho nabídce Video najdete položku Snímek obrazovky (Take Snapshot). Její výběr uloží aktuální snímek přehrávaného nebo zastaveného videa do složky s obrázky.

By Gertrudis Silkwood

Jak zapnout klávesnici na MacBooku? :: Jak zmenšit video Windows 10?
Užitečné odkazy