Domovská stránka > K > Kdy Bude Dostupný Iphone 13 Pro?

Kdy bude dostupný iPhone 13 pro?

Když si dnes objednáte iPhone 13 Pro, čekací doba je sice vysoká, ale ne tak jako před nedávnem – dočkáte se ho ještě do Vánoc, konkrétněji vám dorazí 17. prosince.

Přečtěte si více

Kdy budou iPhony 13?

V porovnání s loňským rokem, kdy většina modelů Pro a Pro Max byla relativně dostupná až tři měsíce po jejich představení, se podle Chovancové letošní situace zatím jeví pro zákazníky příznivěji. Nový iPhone přišel na český trh 24. září. Jak dlouho bude podporovany iPhone se? Jejich podpora tak ze strany Applu dosáhne na téměř 6 let. Jen o něco málo mladší je první iPhone SE z března 2016. V jeho případě tak Apple udrží podporu minimálně 5 let.

Tak které iphony dostanou ios 15?

iOS 15 je kompatibilní s těmito zařízeními:

  • iPhone 13.
  • iPhone 13 mini.
  • iPhone 13 Pro.
  • iPhone 13 Pro Max.
  • iPhone 12.
  • iPhone 12 mini.
  • iPhone 12 Pro.
  • iPhone 12 Pro Max.
Můžete se také zeptat, jak dlouho trva aktualizace ios? Aktualizace iOS iPhonu nebo iPadu přes systém (OTA)

Nejpoužívanějším způsobem pro instalaci aktualizací v systému iOS je OTA stažení (zkrátka bezdrátově, rovnou z telefonu na pár kliknutí). Instalace trvá 10 – 20 minut v závislosti na rychlosti a stabilitě připojení, ale běžně uživatelé aktualizují telefon přes noc.

Podle toho, kdy se zlevní iphone se 2020?

Pak pro vás máme skvělý tip! O slovo se přihlásila úžasná akce Dostupné Pondělí, díky které si můžete přijít na nesmírně oblíbený iPhone SE (2020) 64GB za bezkonkurenčních 7 490 Kč. Tento smartphone kombinuje tradiční design iPhonu 8, extrémní výkon díky čipu Apple A13 a všemi oblíbenou čtečku otisků prstů Touch ID. Kdy vyšel iPhone 12? Fialové iPhony 12 (mini) budete moci pořídit zřejmě na všech trzích, a to již od 30. dubna 2021. Dostupné budou obvyklé paměťové varianty a nezměněna bude též cena.

Může se také zeptat, který iphone má 5g?

Modely iPhonu 13, iPhonu 12 a iPhone SE (3. generace) fungují s mobilními sítěmi 5G určitých operátorů. Jaký je nejprodávanější iPhone? iPhone 11 jako dostupné jablíčko

Nejprodávanějšími telefony Applu za třetí fiskální čtvrtletí (duben až červen), se stala dvojice iPhone 11 a iPhone 12 Pro Max, informovala společnost CIRP.

Proč koupit iPhone 11?

Rychlost vám nebude chybět při průchodu systému, v organizování svého času, vyřizování mailů, surfování po internetu nebo třeba hraní graficky náročných mobilních her. A výhodou je, že na tomto poli stojí iPhone 11 přesně vedle svých dražších bratrů. Rozdíly ve výkonu nejsou žádné.

By Dunaville

V čem je lepší Windows 11? :: Kdy klesnou ceny iPhonů?
Užitečné odkazy