Domovská stránka > J > Jak Spárovat Xiaomi?

Jak spárovat Xiaomi?

Jak spárovat Xiaomi Mi Band 6 s aplikací Xiaomi Wear?

  1. Otevřete aplikaci Xiaomi Wear.
  2. Nejprve je nutné souhlasit se smluvními podmínkami a zásadami pro ochranu soukromí.
  3. Na následující obrazovce pokračujte klepnutím na tlačítko Začít.
  4. Přejděte na kartu Profil.
  5. Klepněte na tlačítko Přidat zařízení.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jakou aplikaci na chytré hodinky?

Google Keep

Aplikaci, která je zcela zdarma, můžete používat na Apple hodinkách i na chytrých hodinkách s Android Wear.
Jak nastavit čas na chytrých hodinkách? poloha pokud mají vaše hodinky i datum) a pootočením nastavit přesný čas. Nejlepší postup je zastavit hodinky s vteřinovkou přímo na 12. pozici a následně nastavit přesně na minutu čas a ve chvíli, kdy níže uvedený čas bude i na níže uvedeném časovači, tak korunku vrátit do 1. polohy (zacvaknout k pouzdru).

Když to vezmeme v úvahu, jak nainstalovat mi watch?

Hodinky zapněte stisknutím a podržením tlačítka Home po dobu tří sekund. Naskenujte pomocí telefonu QR kód zobrazený na hodinkách, poté si stáhněte a nainstalujte aplikaci Xiaomi Wear / Xiaomi Wear Lite. Aplikaci si můžete také stáhnout a nainstalovat z obchodů s aplikacemi nebo naskenovat QR kód níže. Pokud jde o to, jak nastavit xiaomi amazfit bÍp? Připojte se kdykoli. Hodinky Xiaomi Amazfit Bip mají vlastní operační systém a jsou kompatibilní s operačními systémy Android 4.4 a vyšší nebo iOS, synchronizovat hodinky s telefonem lze pomocí technologie Bluetooth 4.0, prostřednictvím telefonu lze upravovat i vzhled hodinek (např. ciferníku).

Pokud jde o to, co je amazfit?

Společnost Amazfit, založená v roce 2015, je známá díky několika sériím chytrých hodinek a fitness náramků pro volnočasové i sportovní vyžití. Portfolio pro aktivní životní styl rovněž doplňují elegantní bezdrátová sluchátka nebo chytré osobní váhy s přesnými senzory tělesných atributů. Můžete se také zeptat, jak funguje aplikace zepp? Jednou z výhod aplikace Zepp je skutečnost, že (pokud to povolíte) zálohuje veškerá data do cloudu. To v praxi znamená, že i když vyměníte telefon nebo hodinky, nepřijdete o zaznamenané sportovní aktivity, trasy, ani další údaje.

Co je Huami?

Odolné hodinky na sport i do práce

Chytré hodinky Xiaomi Huami Amazfit se mohou stát vaším fitness trenérem, osobním asistentem i stylovým módním doplňkem. Když je máte na zápěstí, máte perfektní přehled o své fyzické kondici i notifikacích z mobilu.
Co je mi Credit Xiaomi? Xiaomi dnes oznámila svou novou službu půjčování digitálních peněz s názvem Mi Credit v Indii. Díky této službě mohou uživatelé Xiaomi ve věku 18 a více let získat půjčku 1 000 až 1 lakh online.

Také, co je mi ovladac?

Pokud chcete začít s dálkovým ovládáním pomocí infraportu, budete potřebovat aplikaci Mi Remote Controller. Najdete ji ve vašem smartphonu, případně na Google Play. Po spuštění aplikace stisknete tlačítko Přidat nový ovladač. Následně se vám ukáží veškeré dostupné možnosti dálkového ovládání.

By Callan Hagner

Jak otevřít RAR bez instalace? :: Jakou aplikaci na hodinky Xiaomi?
Užitečné odkazy