Domovská stránka > K > Kdy Se Zacal Vyrabet Iphone 8?

Kdy se zacal vyrabet iPhone 8?

Prodej započal dne 22. září 2017. V České republice a dalších státech prodej začal 29. září 2017.

Přečtěte si více

Jak dlouho bude podporovany iPhone se?

Jejich podpora tak ze strany Applu dosáhne na téměř 6 let. Jen o něco málo mladší je první iPhone SE z března 2016. V jeho případě tak Apple udrží podporu minimálně 5 let. Kdy končí aktualizace na iPhone 8?

Název a odkaz na informaceK dispozici proDatum vydání
watchOS 8Apple Watch Series 3 a novější20. září 2021
iOS 15 a iPadOS 15iPhone 6s a novější, iPad Pro (všechny modely), iPad Air 2 a novější, iPad 5. generace a novější, iPad mini 4 a novější a iPod touch (7. generace)20. září 2021

Kdy vyjde iOS 15?

Apple dnes společně s představením nové modelové řady iPhone 13 oznámil termín vydání finální verze operačního systému iOS 15, který přináší celou řadu zajímavých novinek a vylepšení – jejich kompletní seznam najdete v našem starším článku. Aktualizace vyjde v pondělí 20. září okolo 19. hodiny našeho času. A další otázka, jak dlouho bude podporovany iphone 11? iPhone 11. Všechny iPhony, které se objeví v roce 2022.

Kdy vysly Iphony?

První iPhone se v Evropě začal prodávat ještě v průběhu roku 2007, ale jen ve Spojeném království, Německu a Francii. V Asii se s prodejem začalo až v roce 2008. iPhone byl uveden na trh promyšlenou reklamní kampaní, která z přístroje udělala hit už několik měsíců před zahájením jeho prodeje. Jak vypadal prvni iPhone? První iPhone přinesl na svou dobu nevídaně velký displej s úhlopříčkou 3,5“ s rozlišením 480 x 320 pixelů. Oproti většině tehdejších smartphonů, které většinou disponovali nepraktickou mechanickou klávesnicí a malým displejem, vypadal iPhone jako mobil z budoucnosti.

Jak dlouho se aktualizuje iPhone?

Aktualizace iOS iPhonu nebo iPadu přes systém (OTA)

Nejpoužívanějším způsobem pro instalaci aktualizací v systému iOS je OTA stažení (zkrátka bezdrátově, rovnou z telefonu na pár kliknutí). Instalace trvá 10 – 20 minut v závislosti na rychlosti a stabilitě připojení, ale běžně uživatelé aktualizují telefon přes noc.
Může se také zeptat, kdy bude ios 16? Je téměř jistotou, že se v pondělí 6. června 2022 dočkáme představení nového operačního systému pro telefony iPhone s označením iOS 16.

Kdy bude nová Aktualizace iOS?

Nové očekávané iOS 15.4 vstoupilo do první beta verze v lednu. Zhruba v půlce března 2022 však dorazí finální veřejná aktualizace, která bude dostupná pro všechny iPhony s aktuální verzí iOS 15.3.1.

By Judah

Kdy vyjde iOS 15 pro veřejnost? :: Jak dlouho bude Apple podporovat iPhone 7?
Užitečné odkazy