Domovská stránka > J > Jak Podporovat Flash Player?

Jak podporovat Flash Player?

Společnost Adobe ukončí podporu přehrávače Flash Player na konci roku 2020 a vyzývá autory obsahu, aby přenesli veškerý existující obsah Flash do nových otevřených formátů, například HTML5, WebGL a WebAssembly. Podívejte se na podrobné oznámení společnosti Adobe: Flash a budoucnost interaktivního obsahu.

Přečtěte si více

Jak odblokovat Flash Player?

Co dělat, když je blokovaný obsah Adobe Flash?

  1. Chcete-li to provést, stiskněte klávesu Nastavení a další tlačítko v pravém horním rohu Edge.
  2. vybrat Nastavení > Zobrazit pokročilé nastavení otevřete níže uvedené možnosti.
  3. Pak přepněte Použijte Adobe Flash Player zapnuto.
Tak proč byl zrušen flash? Hlavním důvodem, o kterém už logicky tolik nemluvila, ale bylo bezpečnostní rizika související s využíváním Flashe. I kvůli tomu se od software postupně odklánělo čím dál víc vývojářů a tvůrců obsahu. Na oznámený konec Flash Playeru postupně reagovali i vývojáři hlavních prohlížečů.

Jak aktualizovat Adobe Flash Player?

Jak získat a nainstalovat aktualizaci

Tato aktualizace je k dispozici na Windows Update. Když zapnete automatické aktualizace, tato aktualizace se automaticky stáhne a nainstaluje.
V čem otevřít soubor SWF? Soubor SWF je animace vytvořená pomocí programu Adobe Flash, kterou lze přehrát v přehrávači Flash Player nebo pomocí webového prohlížeče, ve kterém je nainstalován plugin Flash.

Jak nainstalovat Adobe Flash Player?

Přehrávač je integrován do internetového prohlížeče a jeho instalace je rychlá a velmi jednoduchá. Přehrávače stačí prakticky jen stáhnout a stiskem instalačního tlačítka jej nainstalovat. Před instalací je potřeba vypnout internetový prohlížeč, do kterého Adobe Flash Player instalujeme. Jak nainstalovat Flash Player do Windows 10? Instalace Adobe Flash Playeru

Na stránce https://get.adobe.com/cz/flashplayer/ stáhnete zdarma nejnovější verzi programu. Ještě předtím ale doporučuji zrušit zaškrtnutí o volitelných nabídek. Poté klikněte na tlačítko Instalovat.

Co je SWF soubor?

SWF je formát souboru pro Adobe Flash, který se využívá v multimédiích, vektorové grafice a pro ActionScript. Formát vznikl ve společnosti FutureWave Software, kterou koupila společnost Macromedia v prosinci 1996. Od konce roku 2005 je formát pod kontrolou společnosti Adobe Systems díky akvizici Macromedia.

By Hebe

Jak funguje Premium Spotify? :: Jak zrusit Odesilani zprávy na Instagramu?
Užitečné odkazy