Domovská stránka > J > Jak Nastavit Router Wpa2?

Jak nastavit router WPA2?

V nastavení routeru, položka Basic – WLAN, do SSID zadáme název vysílané Wi-Fi, v položce Security zadáme WPA2-PSK, heslo ke své Wi-Fi síti zadáme do WPA pre-shared key a způsob šifrování v položce WPA encryption ponecháme AES, poté potvrdíme tlačítkem SUBMIT.

Přečtěte si více

Co je to WLAN?

WLAN (Wireless Local Area Network), někdy také Wireless LAN je označení pro bezdrátovou místní síť, kterou typicky najdeme doma, v kanceláři nebo ve škole. Většina moderních sítí WLAN je založena na standardech IEEE 802.11, které jsou uváděny pod značkou WiFi. A další otázka, jak zjistit heslo k tiskárně hp? Stiskněte tlačítko vedle položky Zobrazit název. Zobrazí se název funkce wireless direct. Na vašem zařízení vyhledejte dostupné Wi-Fi sítě, zvolte tu s názvem vaší tiskárny a připojte s k ní. (Pokud jste povolili zabezpečení, heslo funkce wireless direct zobrazíte na displeji tiskárny pod položkou Zobrazit heslo.)

Jak připojit tiskárnu k bezdrátové síti?

Pokud má vaše tiskárna displej, můžete v jejím nastavení přímo najít volbu WiFi připojení, vybrat bezdrátovou síť a tiskárnu k ní připojit. Buď budete moci zadat heslo přímo na displeji, nebo tiskárnu k síti připojit pomocí tlačítka WPS na WiFi routeru. Jak připojit tiskárnu HP přes WiFi? Na ovládacím panelu tiskárny stiskněte ikonu Wi-Fi Direct ( ), přejděte do nabídky Nastavení sítě nebo Nastavení bezdrátové sítě a stiskněte položku Wireless Direct a poté aktivujte připojení.

Jak se připojit k síťové tiskárně?

Jednoduše zapojte USB kabel z tiskárny do dostupného portu USB na počítači a tiskárnu zapněte. Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Nastavení >zařízení>tiskárny & skenerech. Vyberte Přidat tiskárnu nebo skener. Počkejte, než se vyhledají blízké tiskárny, pak zvolte tu, kterou chcete použít, a vyberte Přidat zařízení. Jak nastavit bezdrátové připojení? Zvolte položku Bezdrátové připojení k síti a klikněte na ni pravým tlačítkem. Zvolte položku Zobrazit bezdrátové sítě k dispozici. V seznamu uvidíte název SSID bezdrátové tiskárny. Zvolte položku SETUP a poté klikněte na tlačítko Připojit.

Může se také zeptat, jak nastavit ssid?

Postup konfigurace

  1. Přihlaste se do svého účtu Nebula: http://nebula.zyxel.com.
  2. Ujistěte se, že zařízení, která chcete použít, jsou registrována.
  3. Přejděte na Access Point > Configure > SSID.
  4. Chcete-li zobrazit všechny SSID a změnit jejich nastavení, klikněte na „Show all“
  5. Nastavte název a povolte SSID.
Jak nastavit WAN port? Vložte AC adaptér vašeho bezdrátového routeru do DC-IN portu a zapojte do zásuvky. Použijte jiný síťový kabel a připojte váš modem do WAN portu vašeho bezdrátového routeru. Použijte svazkový síťový kabel a připojte váš počítač do LAN portu vašeho bezdrátového routeru.

Co je WLAN Key?

Wifi Key View je aplikace, prostřednictvím které si můžete nechat vypsat seznam všech bezdrátových sítí, ke kterým jste se v minulosti připojili a zobrazit jejich přístupová hesla. Sítě je možné procházet v rámci přehledného seznamu nebo vyzkoušet vyhledávací pole pro rychlejší filtrování sítí podle názvu.

By Hamel Zwick

Kam ukladat kontakty v mobilu? :: Kde je tlačítko WPS?
Užitečné odkazy