Domovská stránka > J > Jak Nastavit Router Pro Přístup Z Internetu?

Jak nastavit router pro přístup z internetu?

Spustíme webový prohlížeč a do adresního řádku zadáme IP adresu směrovače, chcete-li routeru (výchozí je 192.168.1.1). Potom stiskneme enter. Na přihlašovací stránce, která na nás vyskočila zadáme přihlašovací jméno a heslo. Vždy u připájení routerů se jedná o ,,admin“.

Přečtěte si více

Jak se připojit k routeru přes Wi-Fi?

Jeden z routerů zvolíte jako HLAVNÍ (primární) a druhý bude sloužit jako sekundární. U primárního routeru provedete nastavení tak, jako kdyby byl určen k běžnému vysílání Wi-Fi signálu. Připojte ho k modemu a k počítači pomocí síťového kabelu. Odpojíte ho až po dokončení procesu nastavení bezdrátové sítě. Jak nastavit připojení k internetu? Z nabídky "Start" vyberte záložku "Nastavení" a v ní potom "Síť a internet". Dále vyberete způsob připojení pomocí "Wi-Fi" nebo kabelem - "Ethernet" a po pravé straně ze souvisejících nastavení zvolit "Změnit možnosti adaptéru".

Jak nainstalovat WiFi router TP Link?

V PC spustíme internetový prohlížeč (chrome, firefox, explorer) a do adresního řádku zadáme IP adresu 192.168.0.1 (je uvedena v manuálu, nebo na spodní straně routeru) a stiskneme Enter. Pro nastavení parametrů sítě vybereme v menu routeru Quick Setup a klikneme Next. Podle toho, co dělat když nejde router? Resetovat můžete jak zařízení, tak i samotný router. Obnovení provozu routeru je možné několika způsoby. Obvykle se doporučuje jeho odpojení ze sítě na několik minut. U některých routerů je možný restart krátkým stiskem resetovacího tlačítka, které se většinou nachází na zadní straně routeru.

Jak zmenit nastaveni Wi-Fi routeru?

Nastavení proveďte pomocí prohlížeče

Samotné nastavení routeru se provádí pomocí webového prohlížeče, do kterého stačí zadat správnou adresu. Pravděpodobně to bude 192.168.0.1 nebo 192.168.1.1, určitě jí ale naleznete v manuálu nebo nalepenou na samotném routeru stejně jako přihlašovací údaje.
Jak nastavit WAN port? Vložte AC adaptér vašeho bezdrátového routeru do DC-IN portu a zapojte do zásuvky. Použijte jiný síťový kabel a připojte váš modem do WAN portu vašeho bezdrátového routeru. Použijte svazkový síťový kabel a připojte váš počítač do LAN portu vašeho bezdrátového routeru.

Jak nastavit router na 2 4ghz?

Zvolte položku Pokročilá nastavení. Pokračujte na Bezdrátová nastavení a vyberte Bezdrátový signál. U položky Bezdrátová frekvence 2,4 GHz je možní změnit frekvenci v řádku Kanál. Zvolte položku Ručně a z roletky vyberte jeden z možných kanálů. Jak se dostat do nastavení routeru TP Link? Jak se přihlásit k webovému nástroji (na stránku správy) DSL modemu / směrovače TP-Link. Krok 1 Spusťte webový prohlížeč, do adresního řádku zadejte IP adresu směrovače v síti LAN (výchozí IP adresa směrovače TP-Link je 192.168.1.1) a poté stiskněte klávesu Enter.

Jak zapnout internet v počítači?

Přejděte do nabídky Start a vyberte Ovládací panely . Klikněte na kategorii Síť a Internet a poté vyberte Centrum sítí a sdílení . Z možností na levé straně vyberte Změnit nastavení adaptéru . Klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu bezdrátového připojení a klepněte na možnost Povolit .

By Goebel Cornes

Co je formát ISO? :: Jak spárovat Niceboy sluchátka?
Užitečné odkazy