Domovská stránka > J > Jak Nastavit Router Jako Klient?

Jak nastavit router jako klient?

V nabídce vlevo klikněte na položku operation mode (Provozní režim), vyberte režim AP (Přístupový bod) a klikněte na tlačítko save (Uložit). 4. Klikněte na položku Wireless (Bezdrátová síť) -> Wireless mode (Režim bezdrátové sítě). Vyberte jako wireless Mode možnost Client (Klient).

Přečtěte si více

Jak na Wi-Fi?

Pro co možná nejsnadnější náběh nového WiFi routeru doporučujeme nastavit název WiFi sítě a její heslo identicky vůči starému routeru. Pokud jste však měli krátké heslo, nový WiFi router vám jej nedovolí s ohledem na bezpečnost nastavit. Společně s heslem také vyberte způsob zabezpečení. Jak nastavit připojení k internetu? Z nabídky "Start" vyberte záložku "Nastavení" a v ní potom "Síť a internet". Dále vyberete způsob připojení pomocí "Wi-Fi" nebo kabelem - "Ethernet" a po pravé straně ze souvisejících nastavení zvolit "Změnit možnosti adaptéru".

Jak nastavit repeater?

Opakovač musí být zapojen v elektrické síti a nastaven jako opakovač – následně jej připojte kabelem k druhému zařízení. Tlačítko WPS slouží pro navázání spojení bez potřeby ručního nastavování a zadávání hesla, stačí pouze stisknout tlačítko WPS na modemu a opakovači. Jak se připojit na router TP Link? V PC spustíme internetový prohlížeč (chrome, firefox, explorer) a do adresního řádku zadáme IP adresu 192.168.0.1 (je uvedena v manuálu, nebo na spodní straně routeru) a stiskneme Enter. Pro nastavení parametrů sítě vybereme v menu routeru Quick Setup a klikneme Next.

Může se také zeptat, jak se přihlásit k routeru tp link?

Jak se přihlásit k webovému nástroji (na stránku správy) DSL modemu / směrovače TP-Link. Krok 1 Spusťte webový prohlížeč, do adresního řádku zadejte IP adresu směrovače v síti LAN (výchozí IP adresa směrovače TP-Link je 192.168.1.1) a poté stiskněte klávesu Enter. Jak se pripojit na druhý router? Hlavní router umístíte poblíž modemu, potom zapojíte jeden konec ehternetového kabelu do libovolného portu LAN na hlavním routeru. Následně zapojíte druhý konec kabelu s koncovkou do portu LAN u sekundárního routeru (pro vytvoření sítě LAN-LAN) nebo do portu WAN (pro síť LAN-WAN). A hurá, síť je hotová!

Pokud jde o to, jak propojit bezdratove dva routery?

Jeden z routerů zvolíte jako HLAVNÍ (primární) a druhý bude sloužit jako sekundární. U primárního routeru provedete nastavení tak, jako kdyby byl určen k běžnému vysílání Wi-Fi signálu. Připojte ho k modemu a k počítači pomocí síťového kabelu. Odpojíte ho až po dokončení procesu nastavení bezdrátové sítě. Jak se šíří WiFi signál? Pro nejlepší pokrytí daného prostoru signálem nikdy nenechávejte všechny zabudované nebo externí antény routeru mířit stejným směrem. Signál se z antén šíří kolmo k nim, takže pokud chcete, aby dosahoval i do dalších pater, natočte jednu z nich vodorovně s podlahou.

Jak restartovat modem TP Link?

Na zadní straně modemu najděte tlačítko s nápisem „WPS/RESET“. Tlačítko stiskněte a držte po dobu asi 5 sekund, dokud nezačne blikat kontrolka „Power“. Poté tlačítko pusťte. Kontrolka „Power“ bude ještě chvíli blikat a nakonec všechny kontrolky na modemu zhasnou.

By Chrysa

Jak vytvořit Minecraft Multiplayer? :: Jak spárovat WiFi Extender?
Užitečné odkazy