Domovská stránka > C > Co To Je Wpa2?

Co to je WPA2?

WEP a WPA (spolu s WPA2) jsou názvy různých šifrovacích nástrojů používaných k zabezpečení bezdrátového připojení. Šifrování zakóduje síťové spojení tak, že jej nikdo nemůže „odposlouchávat“ a zjistit tak například, na které webové stránky se díváte.

Přečtěte si více

Co je to WEP?

WEP (Wired Equivalent Privacy, tj. soukromí ekvivalentní drátovým sítím) je v informatice označení pro zastaralé zabezpečení bezdrátových sítí podle původního standardu IEEE 802.11 z roku 1997. Také, jak zjistit heslo routeru tp link? Zapomenuté heslo k routeru

Pokud jste u routeru, stačí jej otočit a podívat se na spodní stranu, kde je obvykle www adresa, přes kterou se do routeru dostanete a také jméno a heslo. Můj router TP-LINK to tak má.

Jak zjistit heslo Wi-Fi UPC?

Jak na to: přihlašte se do administrace na adrese http://192.168.1.1 (také tady byste si měli nastavit své vlastní jméno a heslo – výchozí stav je totiž prázdný nebo heslo zní admin). Nastavení jména sítě (SSID) najdete v sekci Wireless / Basic Settings. A nastavení hesla na záložce Wireless / Wireless Security. Jak se dostat do routeru 02? Do prostředí webové konfigurace modemu vstoupíte standardně na adrese 10.0.0.138. Stačí kliknout na odkaz, případně tuto adresu zadat do internetového prohlížeče. K přihlášení do webové konfigurace použijte uživatelské jméno „ admin“ a heslo také „ admin“.

Pokud jde o to, kde je tlačítko wps?

Ono WPS tlačítko většinou najdete na zadní straně routeru, v některých případech může být sdíleno s vypnutím/zapnutím WiFi (což je krátké stisknutí, WPS bývá podržení) nebo s resetem routeru (WPS je krátké stisknutí, reset je podržení). Může se také zeptat, jak zjistit wps pin? Během nastavení tiskárny HP se zobrazí zpráva „Zadejte kód PIN WPS“

  1. Jakmile se na počítači zobrazí výzva k zadání kódu PIN WPS, vyhledejte kód PIN na ovládacím panelu tiskárny nebo na informačním listu vytištěném při nastavení.
  2. Do 90 sekund zadejte kód PIN a poté kliknutím na tlačítko Další dokončete nastavení.

Jak se připojit k WiFi WPS?

Připojení k zabezpečenému routeru pomocí funkce WPS:

  1. Na zadním panelu routeru stiskněte tlačítko WPS, na předním panelu se rozbliká kontrolka WPS.
  2. Poklepáním na ikonu bezdrátových sítí se zobrazí seznam dostupných sítí.
  3. Zadejte WPS klíč nastavený v routeru a potvrďte kliknutím na tlačítko "OK".
Jak se pripojit přes hotspot? Na zařízení, ke kterému se chcete připojit, přejděte do Nastavení > Mobilní data > Osobní hotspot nebo Nastavení > Osobní hotspot a přesvědčte se, že je hotspot zapnutý. Potom zkontrolujte heslo Wi-Fi a název telefonu. Zůstaňte na této obrazovce, dokud se vaše druhé zařízení nepřipojí k Wi-Fi síti.

Jak připojit mobilní hotspot?

Jak nastavit a použít telefon jako Wi-Fi hotspot

  1. V menu najděte „Přenosný hotspot Wi-Fi“: Stiskněte Nastavení.
  2. Zvolte nastavení pro Wi-Fi hotspot: Stiskněte Nastavení hotspotu Wi-Fi.
  3. Aktivujte Wi-Fi hotspot:
  4. Připojte se:
  5. Dokončete:

By Nole Bryant

Co je to IPv6 adresa? :: Jak zjistit svůj síťový klíč?
Užitečné odkazy