Domovská stránka > J > Jak Otevřít Průzkumník Souborů?

Jak otevřít Průzkumník souborů?

Poté můžete Průzkumník souborů Windows 10 otevřít z nabídky Start třemi různými způsoby.

  1. Posuňte se dolů v seznamu aplikací -> najít Systém Windows a rozbalte jej -> klikněte Průzkumník souborů pod tím.
  2. Přejděte na levý postranní panel -> klikněte na ikonu Průzkumník souborů ikona.

Přečtěte si více

Jak obnovit Průzkumník souborů?

Kombinací kláves [Ctrl] + [Shift] + [Esc] spusťte Správce úloh a přepněte na kartu »Procesy«. Vyhledejte proces »explorer.exe« a klikněte na něj pravým tlačítkem myši. Z kontextové nabídky vyberte možnost »Ukončit proces«. Nyní je třeba proces »explorer.exe« znovu spustit. Jak zobrazit v Průzkumníku? Ve výchozím nastavení se Průzkumník souborů otevře na rychlý přístup. Pokud chcete raději otevřít Průzkumníka souborů na tomto počítači, na pásu karet vyberte Zobrazit další (...) > možnosti> Otevřít Průzkumníka souborů na . Pak vyberte Tento počítač >Použít.

Jak spustit proces Explorer?

Zapnutí Internet Exploreru:

Vyhledejte "Ovládací panely" a spusťte je. Vyberte Programy a v části "Zobrazit podle" zvolte "Kategorie". V sekci "Programy a funkce" klikněte na "Zapnout nebo vypnout funkce systému Windows".
Proč se nezobrazují miniatury? Otevřete průzkumníka, klikněte na nabídku „Soubor“ - „Změnit nastavení složky a vyhledávání“ (můžete také projít ovládacím panelem - nastavení průzkumníka). Na kartě „Zobrazit“ zkontrolujte, zda je aktivována možnost „Vždy zobrazovat ikony, nikoli miniatury“. Pokud je povoleno, deaktivujte jej a použijte nastavení.

Jak odstranit rychlý přístup?

Pokud máte na panelu Rychlý přístup něco, co už tam nechcete, klikněte na to pravým tlačítkem myši a vyberte Odebrat z Rychlého přístupu. Položka se přestane zobrazovat, i kdybyste ji používali každý den. Jak opravit Průzkumník Windows? Otevřete nabídku Start, zde klikněte pravým tlačítkem myši na položku »Počítač« a z kontextové nabídky zvolte »Vlastnosti«. Poté v levém sloupci klikněte na »Správce zařízení« a v novém, stejnojmenném okně zkontrolujte, zda jsou u klíčových komponent aktuální ovladače.

Pokud jde o to, jak obnovit smazané složky?

Obnovení takto odstraněné složky je velmi jednoduché. Otevřete koš, vyhledejte požadovanou složku, na tuto složku klikněte pravým tlačítkem a vybere možnost Obnovit. Odstraněná složka se tímto způsobem vrátí na své původní místo před vymazáním. Kde je Průzkumník Windows? Můžete ho otevřít jedním ze tří způsobů: Vyberte tlačítko Start a vyhledejte ho v nabídce Start. Stiskněte klávesu s logem Windows + E.

Jak vypnout Průzkumník Windows?

Otevřete Průzkumník souborů a v záložce »Zobrazení« klikněte na volbu »Možnosti«. V novém okně na záložce »Obecné«, nastavte volbu »Otevřít Průzkumník souborů pro:« na »Tento počítač«. Nastavení potvrďte tlačítkem »Použít« a »OK«. Průzkumník souborů zavřete a znovu otevřete.

By Thomasin Mizrahi

Proč mi nejde spustit Internet Explorer? :: Jak otevřít průvodce nastavením iOS?
Užitečné odkazy