Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Vlc Player?

Jak stáhnout VLC Player?

Jak stáhnout aktuální verzi VLC Media Playeru

Klikněte na tlačítko STÁHNOUT (DOWNLOAD) a přejděte přímo na stránky VideoLan.

Přečtěte si více

Také, jak přehrát vlc?

Nejprve je nutné otevřít v programu VLC požadované video a poté v nabídce »Přehrávání« najdete trochu nepochopitelnou volbu »Vykreslit«, ve které uvidíte všechna Chromecast zařízení připojená do sítě. Z nich vyberete to, na kterém chcete video přehrát. Následně ještě musíte souhlasit s použitím certifikátu. Jaký přehrávač na filmy? VLC Media Player 3.0.17.4

Multimediální přehrávač, který neohromí svou jednoduchou grafikou (kterou však lze vylepšit skiny), ale svými možnostmi v přehrávání multimédií, tedy jak hudebních, tak i video formátů s titulky. Program je schopný přehrávat také streamované video.

Jak nastavit VLC pro TV?

Pokud máme kartu s ovladači nainstalovanou, můžeme nastavit VLC pro příjem televizních stanic. Přejdeme na média – otevřít zachytávací zařízení – režim snímání – zvolíme TV digitální – karta tuneru – můžeme použít přednastavenou hodnotu 0. Když to vezmeme v úvahu, jak funguje vlc? VLC je svobodný multiplatformní multimediální přehrávač a framework s otevřeným zdrojovým kódem, který přehraje většinu multimediálních souborů, DVD, Zvukových CD, VCD a různých proudových protokolů.

Jak přehrát soubor media?

Deset výborných video a audiopřehrávačů, co přehrají téměř vše

  1. VLC media player 3 – open source.
  2. Media Player Classic Home Cinema 1.7 – open source.
  3. GOM Media Player 2.3 – freeware.
  4. KMPlayer 2019 – freeware.
  5. MediaMonkey 4.1 – freeware.
  6. JetAudio Basic 8.1 – freeware.
  7. Foobar2000 1.4 – open source.
  8. Zoom Player 14.5 – freeware.
A další otázka, jak streamovat na vlc? Vysílání streamu

Chcete-li zahájit vysílání síťového streamu, klikněte na nabídku Média ve VLC a vyberte Stream. V dialogovém okně Otevřít média vyberte média, která chcete streamovat.

Jak aktualizovat VLC Media Player?

“ Instalace aktualizace se všemi opravami je velice jednoduchá – buď si můžete z oficiálních stránek stáhnout a nainstalovat balíček s poslední verzí, nebo přímo v aplikaci použijte volbu Nápověda-Zkontrolovat aktualizace. Dodejme, že přehrávač VLC Media Player je šířen jako open source pod licencí GPL. Jak přehrát film z internetu na TV? Chromecast je malé zařízení, pomocí kterého na obyčejné televizi zobrazíte obrazovku počítače nebo oblíbený film. Pouze jej připojíte do HDMI vstupu vaší televize, nastavíte přístup k Wi-FI síti a nainstalujete potřebné aplikace. Chromecast lze napájet z USB portu televize nebo adaptérem ze zásuvky.

Jak přehrát video?

Pokud máte telefon nebo tablet připojený k televizi, můžete automatické přehrávání ovládat i přes něj.

  1. Připojte mobilní zařízení k televizoru a vyberte video, které chcete přehrát.
  2. Pokud chcete rozbalit frontu a zobrazit nastavení automatického přehrávání, klepněte na ovládací panel ve spodní části obrazovky.

By Stearn Norcutt

Jak stáhnout Překladač Google? :: Jak psát od do?
Užitečné odkazy