Domovská stránka > J > Jak Sestříhat Video Vlc?

Jak sestříhat video VLC?

Jak bylo uvedeno výše, VLC Media Player nemá funkci střihu, abyste mohli přímo vystřihnout klip z videa. Takže když chcete stříhat video, musíte se spolehnout Záznam VLC funkce pro zachycení užitečného obsahu videa a jeho exportování jako nového klipu.

Přečtěte si více

Také, jak natočit video z obrazovky?

Nahrávání obrazovky a tvorba snímku ve Windows 10

  1. Win + Alt + R – Klávesová zkratka slouží pro spuštění nahrávání. Opětovným stiskem dojde k ukončení nahrávání obrazovky.
  2. Win + Alt + M – Zkratka pro aktivaci/deaktivaci mikrofonu při nahrávání.
  3. Win + Alt + PrtScrn – Touto klávesovou zkratkou pořídíte snímek obrazovky.
Pokud jde o to, jak nahrát prehravane video? Videanahrát

Nahrávání videí ve Studiu YouTube
  1. Přihlaste se do Studia YouTube.
  2. V pravém horním rohu klikněte na VYTVOŘIT. Nahrát videa .
  3. Vyberte soubor, který chcete nahrát.

Jak nahrat zaznam obrazovky se zvukem?

Nahrávání obrazovky na mobilním zařízení (Android, iOS)

  1. Nastavení | Ovládací centrum | Upravit ovládací prvky.
  2. Pomocí zeleného kolečka s plus přidejte položku Záznam obrazovky.
  3. Nyní stačí otevřít ovládací centrum (přejetím prstem od spodu obrazovky nahoru) a kliknutím na bílé kolečko začít nahrávat.
Pokud jde o to, jak nahrát video z webkamery? Na kartě "Domů" klikněte na "Nahrát z webkamery". Stiskněte červené tlačítko "Nahrát" a začněte nahrávat. Pokud chcete video uložit, klikněte na modré tlačítko "Zastavit". Nahrané video přejmenujte a uložte do složky "Moje videa".

Také, jak upravit video ve vlc?

Krok 1: Otevřete video soubor ve VLC tím, že přejdete na Media> Open File, nebo můžete přímo přetáhnout video soubor do VLC přehrávače. Krok 2Zvolte "Nástroje" z menu a vyberte "Efekty a filtry". Poté se otevře dialogové okno, vyberte Video Effects> Geometry, zaškrtněte "Transform" a zvolte požadovaný stupeň rotace. Jak zmenšit video ve VLC? Můžete komprimovat 4K video na 1080p video pomocí VLC? Ano. Ve VLC Video kodek sekci, můžete vyplnit Velikost rámu Šířka a Výška s 1920px a 1080px. Uložte nastavení a klikněte start zmenšit video v rozlišení 4K na 1080p pomocí VLC.

Jak ořezat video?

Ano můžeš. Aplikace VistaCreate pro Android je k dispozici na Google Play pro Android , je zdarma a poskytuje všechny stejné funkce jako desktopová verze VistaCreate. Jednoduše nainstalujte aplikaci, vyberte nebo nahrajte své video a použijte ořezávací nástroj. Jak nahrávat obrazovku OBS? Způsob přidání je obdobný jako u záznamu obrazovky - klik na "+", vybrat položku "Zařízení pro záznam obrazu", umístit a nastavit velikost daného zdroje ve "scéně". Nahrávání spustíte kliknutím na tlačítko "Začít nahrávat" v sekci "Ovládací prvky".

Lidé se také ptají, jak natáčet obrazovku na mobilu?

Přejeďte prstem dolů z horní části obrazovky, abyste otevřeli Panel rychlého spuštění. Poté klepněte na Záznam obrazovky, abyste funkci aktivovali. Krok 2. Vyberte možnost nastavení zvuku a klepněte na Spustit nahrávání.

By McNalley Murgaw

Jak nahrát video z obrazovky Mac? :: Čím nahrát obrazovku?
Užitečné odkazy