Domovská stránka > J > Jak Streamovat Na Vlc?

Jak streamovat na VLC?

Vysílání streamu

Chcete-li zahájit vysílání síťového streamu, klikněte na nabídku Média ve VLC a vyberte Stream. V dialogovém okně Otevřít média vyberte média, která chcete streamovat.

Přečtěte si více

Jaký multimediální přehrávač do PC?

VLC Media Player 3.0.17.4

Multimediální přehrávač, který neohromí svou jednoduchou grafikou (kterou však lze vylepšit skiny), ale svými možnostmi v přehrávání multimédií, tedy jak hudebních, tak i video formátů s titulky. Program je schopný přehrávat také streamované video.
Jak přehrát video? 5 báječných Android aplikací pro přehrávání videa

  1. VLC. Aplikaci VLC jsme zmiňovali již v seznamu nástrojů pro přehrávání hudby, využít ji samozřejmě můžete také pro přehrávání videa.
  2. MX Player.
  3. KM Player.
  4. BSPlayer.
  5. PlayerXtreme Media Player.

Můžete se také zeptat, jak si přidat titulky do filmu?

Vytvoření titulků

  1. Přihlaste se do Studia YouTube.
  2. V nabídce vlevo vyberte možnost Titulky.
  3. Klikněte na video, které chcete upravit.
  4. Klikněte na možnost PŘIDAT JAZYK a vyberte svůj jazyk.
  5. Pod titulky klikněte na možnost PŘIDAT.
Jak posunout titulky v VLC? VLC přehrávač přečasování/posunutí titulků:

V části Titulky/video je “synchronizace stopy titulků“. Zde pomocí přidávání vteřin, či ubírání synchronizujte titulky k videu. Dále pokud by titulky byly moc pomalé vůči videu můžete změnit rychlost titulků pomocí „Subtitle Speed„ Hotovo.

Jak přidat titulky do filmu v televizi?

Jak vložit titulky do videa

Pokud nechcete titulky do filmu nebo seriálu vložit natrvalo, postačí vám velmi jednoduché řešení. Otevřete video v přehrávači a soubor s titulky přetáhněte do okna přehrávače. Tím dojde k přidání titulků do filmu a vy už se nemusíte o nic starat.
Jak přehrát MKV v PC? Jak hrát MKV bez Windows Media Player

Jít do Soubor > Otevřít soubor a importovat video MKV. Přetáhněte video MKV do okna a otevřete jej. Když se objeví okno přehrávače, vyberte správnou zvukovou stopu a titulky. Po stisknutí tlačítka Hrát začne přehrávání videa MKV.

Pokud jde o to, jak z mkv do avi?

Krok 1: Stáhněte si Movavi Video Converter do svého počítače a dokončete instalaci. Poté ji spusťte na svém počítači. Krok 2: Klikněte na tlačítko Přidat média a poté zvolte Přidat video a otevřete soubor MKV, který chcete převést. Krok 3: Poté klikněte na tlačítko Video a poté zvolte AVI jako výstupní formát. Co je to MP4? MP4 je formát multimediálního kontejneru definovaný standardem ISO/IEC 14496-14:2003. Je také známý pod názvem MPEG-4 Part 14, jde tedy o součást standardu MPEG-4. Jako jeho základ posloužil formát kontejneru MPEG-4 Part 12 (ISO base media file format), který byl vytvořen na základě QuickTime od společnosti Apple.

Jak přehrát MKV v Mac?

Na trhu existuje mnoho bezplatných video přehrávačů pro Mac. K otevření souborů MKV na Macu můžete použít VLC pro Mac, 5KPlayer, MPlayerX a další. Není třeba měnit formát videa MKV ani používat žádný jiný zásuvný modul.

By Konyn Campau

Jak poslat soubor 2gb? :: Jak funguje VLC?
Užitečné odkazy