Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Překladač Google?

Jak stáhnout Překladač Google?

Vyhledejte pomocí klíčových slov „překladač google“ aplikaci v Obchod Play a klepněte na tlačítko Instalovat. Aplikace se do vašeho zařízení sama stáhne a nainstaluje. Poté ji můžete rovnou spustit.

Přečtěte si více

Jak nastavit Google Překladač?

Zapnutí nebo vypnutí překladu

  1. Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
  2. Vpravo od adresního řádku klepněte na ikonu možností Nastavení.
  3. Klepněte na Jazyky.
  4. V sekci Nastavení překladu zapněte nebo vypněte možnost Nabízet odeslání stránek v jiných jazycích do Překladače Google.
Lidé se také ptají, jak stáhnout překladač? Pomocí aplikace Překladač Google můžete překládat text (i ručně psaný), fotky a vyřčená slova z a do více než stovky jazyků. Můžete také použít Překladač na webu. Chcete-li překládat text, řeč a webové stránky ve více než stovce jazyků, přejděte na stránku Překladače Google.

Jak pracovat s překladačem?

Jako první naslouchá telefon mluvčímu vlevo, který řekne svou frázi. Následuje rozpoznávání hlasu, převod na text, překlad do druhého jazyka a následné vyslovení v druhém jazyce. Po tomto poslechu je na řadě druhý mluvčí, který může reagovat ve svém jazyce, a o překlad se opět postará Google Překladač automaticky. Jak naskenovat text do překladače? 3) Možnost „Naskenovat“ umožňuje sejmutí obrazu z objektivu fotoaparátu a jeho následný překlad, případně volbu pouze vybrané části textu k překladu. K sejmutí obrazu je nutné stisknout tlačítko spouště fotoaparátu. Po analýze zaznamenaného obrazu zvýrazní Překladač Google rozpoznaný text.

Jak přeložit soubor v PDF?

Překlad dokumentů

  1. V prohlížeči přejděte na Překladač Google.
  2. Nahoře klikněte na Dokumenty.
  3. Vyberte zdrojový a cílový jazyk.
  4. Klikněte na Procházet počítač.
  5. Najděte soubor, který chcete přeložit.
  6. Klikněte na Zobrazit překlad nebo Stáhnout překlad.
Jak přidat překladač na lištu? Využít můžete rozšíření „Google Translate“, které do pravého horního rohu přidá ikonu překladače. Stačí pak na ni kliknout a lišta s možností překladu se ihned objeví.

Jak přeložit PDF v mobilu?

Můžeme jej také použít s dokumenty v jiných formátech. Tuto funkci lze navíc použít také v systému Android. Můžete použít aplikaci Překladač Google nebo v prohlížeči, takže uvedený PDF můžete bez problémů přeložit také z telefonu. Jak přeložit stránku v Googlu? Překlad webových stránek v Chromu

  1. V počítači spusťte Chrome.
  2. Přejděte na webovou stránku v cizím jazyce.
  3. V horní části klikněte na Přeložit.
  4. Chrome webovou stránku přeloží (pouze tentokrát).

Jak přeložit text v mobilu?

Stačí namířit fotoaparát mobilního telefonu na požadovanou cizojazyčnou frázi a na displeji se Vám přes původní nápis promítne překlad v češtině. Aplikaci Překladač Google můžete stáhnout pro Android i iOS. Funkce může fungovat i offline, pro vybraný jazyk si však musíte předem stáhnout databázi slovníku.

By Ultann

Která čísla nejsou reálná? :: Jak stáhnout VLC Player?
Užitečné odkazy